5 produkttips til neste gang du er på apoteket

Apoteket har mange gode produkter som kan hjelpe deg med å ta vare på helsen og gi kroppen god pleie. Se på disse 5 forslagene som kanskje kan være aktuelle for deg:

  •  Enten det er til bruk for deg som er aktiv, på jobb, eller på reise – og om du er kvinne eller mann: Mabs har utviklet en serie med kompresjonsstrømper som effektivt øker blodsirkulasjonen og reduserer faren for sovende bein og blodpropp. Strømper kommer i flere farger, med og uten tå, i bomull, nylon, ull eller stay-ups.  Se utvalget her!
  • Brystkreft er den hyppigste kreftformen blant kvinner, og rammer omtrent 10% av alle kvinner i løpet av livet. Derfor oppfordres alle kvinner til å undersøke brystene regelmessig. Med a1 brystundersøkelsespad kan man mer effektiv undersøke seg selv jevnlig. Pad’en reduserer friksjon og forsterker følsomheten mellom fingre og bryst. Brystpaden bør brukes i tillegg til regelmessige legeundersøkelser
  • Føler du deg plaget av Erytem (rødme i huden), og kjenner at det svir eller klør?  Da kan det være at Rozero Anti-Redness Cream kan være til god hjelp for deg. Kremen er en effektiv behandling uten antibiotika som er utviklet spesielt for å behandle og bidra til å redusere symptomer som rød hud, erytem, kløe, svie og den stikkende følelsen. Rozero Anti-Redness Cream inneholder et spesielt patentert kompleks av HPCH 1 %, Azeloglycine® 5 %, Vitamin E og UVA/UVB-solbeskyttelse SPF 15. Disse komponentene danner en usynlig, beskyttende film som styrker hudens barrierefunksjon og beskytter den mot ytre triggerfaktorer som kan påvirke huden. Kremen har også en dokumentert mykgjørende, fuktighetsgivende, styrkende og beroligende effekt - og er uten parfyme og parabener.
  • Scholl Gel Activ er en god serie med innleggsåler for deg som er mye på farten. Nå har vi også fått et sett med såler som kan brukes i åpne sko, sko med hæler og sko med høye hæler. Se også våre andre produkter i serien.
  • Dermica sensitive solkrem og aftersun er en mild og pleiende solpleie i vår egen Dermica Sensitiv-serie.  Serien er uten parfyme, parabener og fargestoffer. Produktene er anbefalt av Norges astma- og allergiforbund og er Svanemerket. Kommer i alle Apotek 1 i løpet av våren 2017.

Se også noen av våre andre nyheter her.

Velkommen innom oss i nærmeste Apotek 1.