Apotek 1 åpnet apotek på Oslo Lufthavn

5. januar, klokka 10, åpnet Apotek 1 det første og eneste apoteket på Oslo Lufthavn. Endelig vil reisende ha mulighet til å hente de trenger av medisiner og produkter til turen på Norges største flyplass.

– Dette har vi jobbet lenge og hardt for, og vi er veldig glade for at vi endelig får åpnet et nytt, flott apotek på Oslo Lufthavn, forteller regionleder Veronica Bjørnådal i Apotek 1.

Praktiske åpningstider og beliggenhet

Apotek 1 Oslo Lufthavn kommer til å ha lange åpningstider.

– Ja, det stemmer. Vi kommer til å være åpne alle dager i året, fra 7 på morgenen til 21 på kvelden, forteller Bjørnådal.

Apoteket kommer til å ligge lett synlig ved hovedinngangen i ankomsthallen, dvs. i 1. etasje på Oslo Lufthavn. Man trenger ikke gå gjennom sikkerhetskontrollen for å komme til apoteket, noe som betyr at kunder som bor i nærområdet også kan bruke apoteket.

– Det er riktig, og det betyr at apoteket også vil fungere som vaktapotek for området rundt Oslo Lufthavn, sier Bjørnådal.

Et apotek for kunder på reise

Hvis man har glemt noe til reisen skal dette kunne handles på Apotek 1 Oslo Lufthavn.

– Vi kommer til å ha et ekstra stort utvalg av produkter til bruk på reise, dvs. solkrem, reiseartikler, sjampoer og balsam i reisestørrelser som kan tas med håndbagasjen og mye annet. I tillegg vil vi selvfølgelig ha alle de ”vanlige” varene som man forventer å få kjøpt på apotek, forteller Bjørnådal.

Over 25 millioner mennesker fra hele verden reiser til og fra Oslo Lufthavn hvert år. Bjørnådal er ikke bekymret, og forteller hvordan de skal ta vare på kunder som kommer til apoteket:

– Apotek 1 Oslo Lufthavn er utformet for å best mulig kunne ta vare på kunder på reise. Vi skal ha mange typer medisiner på lager, og vi kommer til å jobbe hardt for at det skal være så kort ekspedisjonstid som mulig når man skal hente resepter. I tillegg skal vi kunne kommunisere på mange ulike språk, slik at alle kunder som kommer til oss får den hjelpen de trenger!