Små detaljer kan gjøre matingen lettere

Morsmelk er en av de beste gavene du kan gi den nyfødte, og amming er det beste alternativet når minsten krever mat. Likevel kan det være situasjoner hvor en brystpumpe og tåteflaske kan gjøre hverdagen enklere.

Illustrasjonsbilde: Avent

Hemmeligheten bak brystpumpen og flasker fra Philips Avent ligger i de små detaljene. Her er noen detaljer om de ulike produktene som kan være verdt å få med seg.

Elektrisk brystpumpe:

Brystpumpen er designet med et vinklet skjold som gjør at melken strømmer direkte fra brystet og opp i flasken, selv når du sitter oppreist. Dette betyr at du kan sitte mer komfortabelt og bakoverlent når du pumper, noe som igjen gjør at melken strømmer lettere. Den myke massasjeputen føles både myk mot brystet, og masserer skånsomt brystet for å stimulere melkestrømmen. Dette er vår hittil mest komfortable brystpumpe!

Tåteflaskene:

Philips Avent Natural tåteflaske kan enkelt kombineres med amming, og gjør matingen naturlig for deg og babyen din. Smokken har et nyskapende design som gjør at babyen får naturlig tak slik som på et bryst. Det avanserte anti-kolikksystemet har en nyskapende dobbel ventil som reduserer kolikk og ubehag ved å slippe luft ut i flasken og ikke i magen til babyen.

VIA Beger:

Tåteflasken og de nye Philips Avent VIA begrene kan kobles direkte på pumpen og gjør at du slipper å helle melken fra en beholder til en annen. Dette gjør det både enklere, men sikrer også at du beholder næringen i melken.

vår samleside finner du alle våre Philips Avent-produkter.  Der kan du både lese mer om produktene, og enkelt kjøpe dem for levering hjem.

Se også mer informasjon og gode råd om amming