Spennende nyheter hos Apotek 1!

Nye og videreutviklede produkter innen helse og hudpleie er alltid spennende og kan hjelpe deg til en friskere hverdag eller følelse av velvære. Se noen av våre spennende nyheter.

Illustrasjonsbilde nyheter

Vi trekker her frem 15 nye produkter eller serier, som du kan finne både i nettbutikken og i apotekene våre, og som vi håper du setter pris på.

1. REN Skincare nå hos Apotek 1!  

Oppdag vakker og sunn hud med REN skincare. Serien er en pioner innen bioaktiv hudpleie, har deilige dufter og konsistens. REN hudpleie er forståelse av huden og setter fart på hudens naturlige evne til å beskytte, fornye og reparere seg selv.

2. Nanogen hårpleie for tykkere hår

Nanogen er en serie med sjampo, balsam, serum og hårfiber i ulike fargenyanser som hjelper deg med å skjule verv, skiller og andre områder med lite hår på hodet. Resultatet er et tykkere hår og tildekking av hodebunn. Ved hjelp av en unik locking spray holder fargen lenge, også i vått vær og vind. 

3. Scholl velvet smooth fotpleie 

Scholl er et velkjent og anerkjent merke for de som ønsker en effektiv og behagelig pleie av føttene. Scholl velvet smooth er nye produkter med spesielt fokus på fjerning av hard hud på føttene. Bruk gjerne fotfilen, fotbadet, krem og serum i kombinasjon for et enda bedre resultat. 

4. Möller's Pharma omega 3 og tran

Möller's har siden 1854 gitt oss tran og omega 3 av meget høy kvalitet. Möller's Pharma anti-oppstøt kapsler benyttes for å unngå oppstøt med fiskesmak - og Möller's Pharma flytende tran inneholder 50% mer d-vitamin enn vanlig Möller's tran. Fås kjøpt kun i apotek.

5. Ibux gel med mentol

Ved kortidsbehandling av milde og moderate smerter i forbindelse med forstuing eller strekkskader, kan man forsøke nyheten fra Ibux. Den inneholder ibuprofen og mentol og virker både betennelsesdempende, smertelindrende og kjølende. Ibux gel med mentol er et reseptfritt legemiddel og veiledning for bruk i pakningsvedlegget bør følges.

6. Multi-mam for såre brystvorter og Multi-mam Babydent for tannfrembrudd 

Ved ulike plager ved tannfrembrudd hos babyer, vil vi anbefale deg å forsøke nyheten Babydent fra Multi-mam. En gel som enkelt strykes på tannkjøttet på de områdene hvor det kommer nye tenner. I samme serie kommer også kompresser til bruk på såre og ømme brystvorter ved amming.

7. Bronwel sugepastiller og mikstur for lindring av både tørrhoste og slimhoste

Bronwel myke sugepastiller er et reseptfritt plantebasert legemiddel som lindrer irritert hals og letter opphostingen av seigt slim ved forkjølelse. Bronwel Comp mikstur er også et reseptfritt plantebasert legemiddel til bruk for å lette opphostning av seigt slim ved forkjølelse, samt for å lindre irritasjon i svelg og hals ved tørrhoste. Husk å lese pakningsvedlegg før bruk.

8. Nurofen mikstur for lindring av smerter og feber hos barn over 1 år

Nurofen mikstur er et reseptfritt legemiddel som inneholder ibuprofen og er ment til kortvarig egenbehandling av milde til moderate smerter, samt kortvarig symptomatisk behandling av feber for barn fra 1 år. Den reduserer feber i opptil åtte timer og kommer med god appelsinsmak som gjør miksturen lett for barnet å innta. Husk å lese pakningvedlegg før bruk.

9. Proxan er din problemløser mot smerter i tiden før og under menstruasjon

Proxan inneholder naproksen og er et reseptfritt legemiddel til bruk mot smerter ved menstruasjon. Husk å lese pakningsvedlegget før bruk.

10. Allévo barer kommer nå også i prisgunstige pakninger á 4stk

Allévo har siden 2007 hjulpet mange med vektreduksjon og opprettholdelse av ønsket vekt. En del av serien er velsmakende, næringsrike og mettende barer som du kan bruke i alle faser av din vektkontroll, på tur, i farta eller som et godt mellommåltid. Nå får du også disse populære barene i prisgunstige pakninger á 4stk.

11. Glucobooster er en hurtigvirkende gele med glucose til bruk ved føling eller hypoglykemi

Ved føling eller hypoglykemi kan den nye gelen fra Glucobooster øke blodsukkeret etter ca. 2-4 minutter og den har en virketid på ca. 20 minutter. Tuben rommer 40g med drikkeklar gel som inneholder 17,5g glukose. Innholdet inntas ved føling hos våkne personer over 2 år. For å opprettholde et stabilt blodsukkernivå bør det inntas langsomme karbohydrater (for eksempel grovt brød) etter inntak av Glucobooster gel.

12. Avène XeraCalm er mykgjørende og beroligende produkter for deg med tørr, rød og irritert hud

Blant nyhetene fra Avène kommer XeraCalm som finnes i krem, balm og renseolje spesielt godt egnet for deg med tørr, rød og irritert hud. Alle 3 produktene inneholder kildevannet som Avène benytter i sine produkter og som er kjent for sin beroligende effekt på huden. Kan brukes både på kropp og i ansikt.

13. Linnex varmestift gir deg god egenbehandling av stive og ømme muskler og ledd

Varmestiften er et naturprodukt som enkelt skal strykes på huden i det som er ømt eller stivt og gir deg en behagelig varmefølelse ned i muskulaturen. Linnex varmestift inneholder capsicum, mentol og kamfer som gir varme og øker blodtilførselen.

14. Pepticate morsmelkerstatning til barn med allergi for kumelk

Pepticate er en næringsmessig komplett morsmelkerstatning for spedbarn i alderen 0-1 år. Erstatningen er beriket med en blanding av galakto- og frukto-oligosakkarider (GOS/FOS), de langkjedede fettsyrene DHA og AA og nukleotider. Kan også brukes som tilskudd til barn over 1 år.

15. Cosmica Face gir deg en ny serie med hverdagsprodukter til god pleie av ansiktet

Cosmica Face kommer nå med nye ansiktsprodukter og rens til deg med normal, tørr eller fet hud. I den nye serien finner du også en egen serie for motvirkning av tidlige aldringstegn for deg over 25 og over 40 år.