Ducray - nå hos Apotek 1

Mange hodebunnsproblemer kan løses eller forebygges ved hjelp av riktig pleie. Prøv spesialproduktene fra Ducray. Nå hos Apotek 1.

Ducray hodebunnspleie - nå i Apotek 1

Ducray er en problemløsende hår- og hodebunnserie basert på dokumenterte og aktive ingredienser.
- Ducray produktene er behagelige, trygge og skånsomme i bruk. Produktserien har vært på markedet i mange år i apotek og er velkjent innen faghandel. Vi er veldig fornøyde med at vi nå har serien tilgjengelig hos oss i Apotek 1, sier Bita Krogsrud, kategorisjef hos Apotek 1.

Ducray for flass, kløe og irritert hodebunn

Det finnes mange forskjellige former for flass. Flass kan forekomme både i hodebunnen og på kroppen. I Ducray serien er det utviklet en serie spesialprodukter som gir effektive resultater for ulike typer flass, både i hodebunn, ansikt og på kropp.

Tørr eller fet flass

Squanorm Dry og Oily Shampoo er en flass-sjampo med langvarig effekt. Sjampoene fjerner effektivt tørr eller fet flass etter førstegangsbruk. De virker beroligende på hodebunn og tilfører fuktighet og etterlater håret mykt uten at det klistrer seg sammen. Produktene kan brukes på farget hår og er uten parabener. 

Ducray Squanorm Dry Shampoo anbefales til tørre, hvite/grå flass som drysser og til tørr hodebunn. Virker keratinregulerende og forhindrer flassdannelse etter kort tids bruk. Sjampoen virker direkte på årsaker som forårsaker flass.

Ducray Squanorm Oily Shampoo anbefales til fet, gul, klebrig flass og kløe. Virker keratinregulerende og forhindrer flassdannelse etter kort tids bruk.  Regulerer overskytende talgutskillelse. Reduserer irritasjon og kløe.

Ducray Elution Shampoo anbefales som supplement til Ducray Squanorm Dry og Oily Shampoo.

Vanskelig flass, fortykket hornlag i hodebunn og hårfeste

Ducray Kertyol P.S.O. Shampoo anbefales til vanskelig flass. Reduserer tykke flassende flak i hodebunn. Mild rengjøringsbase med høy toleranse. Langvarig effekt.  Uten parabener.

Ducray Kertyol P.S.O. Cream er en flassreduserende krem som bekjemper faktorer som forårsaker tykke flassflak i hodebunn, hårfeste, albuer, knær, håndflater, fotsåler. Regulerer flassforekomsten, samt forebygger og demper rødhet og irritasjon.  Brukes alene eller som supplement til medisinsk behandling.  Uten parabener.
 

Sensitiv, irritert hodebunn med tendens til flass og som supplement til øvrig flassbehandling

En sensitiv og irritert hodebunn trenger en beroligende sjampo for å gjenopprette den naturlige balansen i hodebunnen. Det vil bidra til at håret gjenvinner sin styrke, fylde og sunnhet.

Ducray Elution Shampoo kan brukes til daglig pleie, og anbefales som supplement til Ducray flassbehandling. Sjampoen tilfører fuktighet, reduserer irritasjon og kløe og er uten parabener.
 

Ducray for tynt og livløst hår

Mer enn halvparten av alle kvinner opplever perioder med hårtap og tynt hår. Stress, graviditet, sykdom og uhensiktsmessig kosthold er noe av de mest utbredte årsaker. Også menn opplever periodisk hårtap som følge av bl.a. stress, hormonelle påvirkninger og skiftende årstider.

Ducray Anaphase Cream Shampoo for kvinner og menn er effektiv sjampo som brukes ved tynt, livløst hår og håravfall. Den gjenoppretter effektivt hårets fylde og gir det styrke og glans.  Sjampoens egenskaper øker hodebunnens mikrosirkulasjon, som igjen klargjør hodebunnen til å ta imot annen medikamentell behandling mot håravfall.  Produktet kan brukes alene eller som supplement til behandling mot hårtap. Uten parabener.