Footner – for myke og velpleide føtter

Myke og pene føtter trenger ikke å kreve så stor innsats. Du må bare ha de riktige verktøyene.

Footner

Myke føtter – uten filing

Er du lei av å file tørre hæler og fotsåler? Filing er ikke den eneste måten å kvitte seg med den harde huden på. En annen enkel metode er å bruke Footner eksfolierende sokker. Sokkene er fylt med en gel som inneholder eksfolierende ingredienser, og sokkene skal brukes som en behandling i 1 time. De eksfolierende ingrediensene gjør at en avflassingsprosess settes i gang, og etter 3-5 dager begynner den harde huden på føttene å løsne. Hvor lang tid avflassingen tar varierer fra person til person, men fra 5 til 10 dager er vanlig. Og resultatet? Fantastisk myke føtter, helt uten å file!

De gode rutinene

Den daglige pleien er ekstra viktig for å opprettholde den gode, myke følelsen på føttene. Bruk derfor en fotkrem med mykgjørende og reparerende egenskaper, som Footner Daily Repair fotkrem. Den forebygger og bedrer tørr hud på hæler og føtter. For best resultat brukes kremen morgen og kveld. Er du ekstra plaget med hard hud på hælene kan et fotskum også være nyttig. Footner Soft fotskum motvirker utviklingen av hard hud, samtidig som det gir næring til huden. Skummet påføres rett før leggetid, og virker natten gjennom. Det kan også brukes på knær, albuer og hender.

Gi føttene litt hverdagsluksus

Er du mye på bena i løpet av dagen? Slitne, hovne og ømme føtter trenger sårt litt ekstra pleie. Kjøl dem ned ved hjelp av Footner Cool Active Massager. Skummet smøres på føttene ved hjelp av en roll-on og produktet masseres inn på hele fotsålen i ca. 2 minutter. Så er det bare å nyte den herlige avkjølende og lindrende følelsen. Perfekt på lange eller varme dager.