Lindrende omslag fra ThermaCare

ThermaCare er en serie med selvoppvarmende omslag som du fester direkte der du trenger det, og som kan virke smertelindrende mot muskel- og leddsmerter, forstuinger, forstrekninger og artrose.

Illustrasjonsbilde: ThermaCare

Varmeomslagene gjør at musklene slapper bedre av, blodgjennomstrømningen til vevet blir bedre, og man kan få en behagelig smertelindring og økt bevegelighet.

Mange fordeler med ThermaCare varmeomslag

Det er flere fordeler med å bruke varmeomslagene fra ThermaCare. De er behagelige og avslappende å bruke, effekten kommer gjerne raskt og varer lenge. I og med at man kun påfører varme er det også liten fare for skader eller bivirkninger.

- ThermaCare gir en god og skånsom smertelindring. Varmeomslagene kan fint brukes alene, men også sammen med andre behandlingsformer, som legemidler, uten at man må bekymre seg for uheldige kombinasjoner. Prøv dem hvis du har vonde og stive muskler og ledd, oppfordrer Erik Berteig Rustan, fagredaktør i Apotek 1.

Dette er ThermaCare-serien

ThermaCare-serien består av tre forskjellige typer varmeomslag: Én for rygg, én for nakke, skuldre og håndledd, og det nylig lanserte fleksible omslaget som kan brukes flere steder på kroppen. ThermaCare har en patentert, luftaktivert varmecelleteknologi som sørger for en jevn og langvarig smertelindring gjennom åtte timers varmebehandling og åtte timers lindrende effekt. Omslaget varmer gradvis opp over 30 minutter til det når behandlingstemperaturen på rundt 40 grader celsius.

ThermaCare-omslagene er enkle i bruk

- Det er enkelt å bruke varmeomslagene fra ThermaCare. De kommer i hermetisk lukkede poser fordi varmeomslaget begynner å virke så snart det kommer i kontakt med luft. Når du har vondt og vil bruke et varmeomslag, åpner du rett og slett posen og fester omslaget der du trenger det, avslutter Rustan.