Nanogen - hjelp til naturlig tykkere hår

Plages du av hårtap på grunn av stress, sykdom, eller andre grunner? Kanskje kan de nye hårpleieproduktene fra Nanogen være til hjelp.

Illustrasjonsbilde: Nanogen

- Vi i Apotek 1 er glade for å ha fått de nye produktene fra Nanogen inn i hyllene, forteller produktansvarlig Øystein Gylvik. 
Produktserien består av sjampo, balsam og serum som skal hjelpe for tykkere og bedre hårvekst, i tillegg til hårfiber med keratin som hjelper deg med å skjule verv, skiller og andre områder med lite hår på hodet.
 

Hjelper håret til normal vekst

- Redusert hårvekst kan blant annet skyldes stress, kosthold, sykdom, hormonendringer etter graviditet eller i overgangsalderen. Pleieproduktene fra Nanogen inneholder naturlige signalstoffer som kroppen produserer for å opprettholde at håret vokser normalt. Disse stoffene, såkalte vekstfaktorer, støtter hårets naturlige livssyklus slik at håret gjenoppretter eller opprettholder sin naturlige vekst, forteller Toloo Saki som er farmasøyt i Apotek 1.

Nanogen er utviklet som et komplett hårregime for kvinner og menn, som består av sjampo, balsam og serum. Alle produktene er helt fri for parabener og SLS og bør benyttes ved hver hårvask for best resultat. Produktene kan også brukes av de som har sensitiv hodebunn.

Supplement til annen behandling

Høres lovnadene for gode ut til å være sanne? Produktene fra Nanogen er ikke mirakelkurer.
- Nanogen er trygge og gode produkter som i kombinasjon med annen behandling mot hårtap kan gi en ekstra god effekt, forteller farmasøyt Saki. For god effekt må pleieproduktene brukes kontinuerlig over tid. Hårfiber-produktene vil derimot gi et umiddelbart synlig resultat.
 

Nanogen-serien består av:

Nanogen Thickening Shampo for kvinner
 Gir tykkelse, glans og volum fra første vask. Sjampoen inneholder peptider og anti-aldringaktivatorer som hyaluronsyre og dufter behagelig av friske bær.

Nanogen Thickening Shampo for menn
Gjør håret tykkere fra første vask. Sjampoen for menn renser mildt, men effektivt, ut stylingprodukter for en frisk og sunn hodebunn.

Nanogen Thickening Conditioner
 Balsam er viktig for hårets helse, så vel som glans og fylde. Denne balsamen er spesielt utviklet for å holde håret friskt, mykt og vitalt uten å tynge.

Nanogen Treatment Serum
 Inneholder en høy konsentrasjon av vekstfaktorer. Formuleringen er klinisk testet, forbedrer hårets tilstand og opprettholder et sunt hår. Håret oppnår sin naturlige balanse, og vil stimulere til raskere hårvekst der hårveksten er redusert.  Samtidig beskyttes hårsekkene, noe som resulterer i tykkere og sunnere hår.

Dekkende fibre og locking spray
Keratin Hair Thickening Fibres inneholder 100 % naturlige keratinfibre, som smelter sammen med håret og skaper naturlig tykkelse samtidig som det dekker over områder med synlig hodebunn.  Fiberproduktene har et spesielt utviklet Colour-Lock System som sikrer at fibrene ikke farger av i løpet av dagen. Fibrene finnes i flere farger, og for best resultat, benyttes disse sammen med Hair Fibre Locking Spray. Sprayen gjør fibrene vannfaste og bidrar til at de bevarer en naturlig tykkelse hele dagen, gjennom vind, regn og svette.

Mer informasjon
Mer informasjon om hårtap, og hva du kan gjøre med det, finner du på http://www.apotek1.no/haar-og-hodebunn/haartap