Se noen av våre produktnyheter

Nye og videreutviklede produkter kan hjelpe deg til en friskere hverdag eller følelse av velvære. Se noen av våre mange spennende nyheter.

Illustrasjonsbilde: Nyheter

Veganvennlig omega-3-tilskudd

Nycoplus Vegetabilsk Omega-3 inneholder de gunstige omega-3-fettsyrene DHA og EPA, og er utvunnet fra marine mikroalger i et lukket miljø. Produktet er spesielt rettet mot vegetarianere og veganere. Alle ingrediensene, inkludert oljen og kapslene, er vegetabilske og helt fri for animalske ingredienser. Kapslene er uten gelatin, gluten, laktose og sitrus.

Elizabeth Arden Eight Hour hudpleie

Endelig er hudpleieprodukter fra Elizabeth Arden å finne hos Apotek 1. Elizabeth Arden utviklet i 1930 en revolusjonerende hudkrem kalt "Eight hour cream", som i ettertid har blitt et av de mest kjente og unike merkene innen skjønnhetspleie. Prøv de fuktighetsgivende og beskyttende kremene til kropp og ansikt, eller hva med en leppepomade med farge og solfaktor 15? Elizabeth Arden brukes av kvinner i alle aldre over hele verden.

Elizabeth Arden

Hvitere tenner med produkter fra Blanx

Blanx White Shock er en nyskapende serie med produkter som gir hvitere tenner på en enkel og skånsom måte, og helt uten bruk av bleke- og slipemidler. Serien består av tannkrem og munnskyll til daglig bruk, og en kur, Blanx White Shock intensiv kur og LED-lysskinne. Denne kuren består av en egen tannkrem og LED-lysskinne (LED Bite) som i kombinasjon gir synlig resultat etter 2 uker. Kuren brukes som et tillegg til vanlig tannpuss, og gjerne en gang ekstra i løpet av dagen (slik at kuren brukes tre ganger daglig) i to uker. Kan også brukes selv om man har kroner og broer.

Rask og effektiv rens av mobil/nettbrett og tastatur fra Antibac

Gjett tre ganger hvor i hjemmet det er mest bakterier. Med Antibac våtservietter for touchscreen får du raskt og enkelt renset og desinfisert mobilen og nettbrettet ditt. Våtserviettene er lette og tynne slik at de etterlater skjermene blanke, helt rene og uten skjolder.

Tastatur og datamus er nok heller ikke det reneste vi har i hjemmet. Antibac våtservietter for tastatur kan brukes på alt mulig av elektronikk i hjemmet, PC-utstyr, fjernkontroll, telefon osv. Serviettene former seg til utstyret de brukes på, og væsken fordamper fort.

Stilige lese- og solbriller fra Prestige

Apotek 1 har nå fått Prestige lese- og solbriller. Møt påskesolen med moteriktige solbriller med 100 % beskyttelse mot UVA/UVB-stråler, eller slå deg ned i sofaen med en god bok og behagelige lesebriller fra +1.00 til +3.50. Brillene fra Prestige passer like godt til stilbevisste damer som menn. Ta også godt vare på brillene med etui og regelmessig rens.

Prestige solbriller

Ny og pleiende hånd- og neglekrem fra Vichy

Vichy Ideal Body hånd- og neglekrem er en pleiende hånd- og neglekrem som forebygger mørke flekker i huden og gir en jevnere hudtone. Med SPF 15 er dette en perfekt håndkrem både for en tur på fjellet eller til bruk i hverdagen. Håndkremen inneholder termalsk kildevann fra Vichy, samt åtte ulike oljer som gir myke og smidige hender. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontroll.