Se våre parfymefrie hudpleienyheter

Mange av våre kunder er opptatt av at de ikke ønsker parfyme i produktene de skal bruke. Gjelder det deg? Har du sett disse nyhetene?

Illustrasjonsbilde

Vi har nå fått inn flere produkter som vi håper kan være aktuelle for deg som ønsker et parfymefritt alternativ. Vi har beskrevet noen av dem nedenfor. Se gjerne også mer informasjon om det enkelte produktet ved å følge lenkene nedenfor.

Parfymefrie nyheter

Elizabeth Arden Eight Hour Cream uten parfyme er en hudpleieklassiker som beskytter, fukter og lindrer irritert og skadet hud. Kremen har mange bruksområder og kan brukes til alt fra forming av bryn og pleie av neglbånd, til lindring av tørre albuer og sprukne lepper.

Isispharma Secalia DS ansiktskrem 40ml er spesielt utviklet for ansikt med svært tørr og sensitiv hud som mangler naturlige fukt- og fettstoffer. Kremens innholdsstoffer er med på å styrke hudens fukt- og fettlag, og den virker mykgjørende og beroligende på irritert hud.

Cosmica CC Cream 6-i-1 farget dagkrem er en farget dagkrem med mineralpigment som umiddelbart reduserer synligheten og minsker forekomsten av ujevn pigmentering, samtidig som den gjenfukter, styrker og beskytter huden mot ytre påvirkning.  Dagkremen kommer i variantene light og medium.

Cosmica Special Care mild cleansing såpe, som er utviklet for å passe til svært tørr og følsom hud, renser huden på en skånsom mate, og etterlater den myk og smidig. Finnes og som refill.

Cosmica special care soothing bodylotion er en rik kroppslotion som intensivt gjenfukter og beroliger meget tørr og følsom hud. Lotionen beskytter huden og forsterker hudbarrieren, noe som bidrar til å motvirke irritasjon. Den er lett å påføre, trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og smidig.

Cosmica Sun hydrating solkrem til ansikt (faktor 50) gir umiddelbar beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Den trekker lett inn i huden og gjenfukter i dybden, uten å tette igjen porene.

Eucerin Sun Face fluid solkrem SPF50+ 50ml er en oljefri solkrem til ansiktet med mattende effekt og høy solbeskyttelse. Solkremen passer til normal til fet/uren hud. Den er lett å fordele, og absorberes raskt uten å virke fet.

For flere av våre nyheter, se vår samleside