NYHET! Dermica Sensitiv fra Apotek 1

Møt Dermica Sensitiv - vår nye sensitive hudpleieserie som byr på milde ingredienser, deilige konsistenser og et lekkert design.

Illustrasjonsbilde: Dermica Sensitive (naaf-merkede produkter)

Er du opptatt av trygge ingredienser og god kvalitet? Det er vi også. Derfor har vi i Apotek 1 utviklet vår egen hudpleieserie tilpasset deg med sensitiv hud og/eller bevisste holdninger til kosmetikk.

Trygg velvære

Dermica Sensitiv er en serie milde produkter laget for å minimere risikoen for uønskede hudreaksjoner, som irritasjon, allergi og ubehag. Produktene er derfor hypoallergene, samt fri for parabener og fargestoffer. Dermica Sensitiv samarbeider tett med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) og alle produktene er utviklet for å tilfredsstille deres strenge krav. Vi mener dessuten at trygge, milde produkter ikke trenger å være kjedelige. Derfor har vi sørget for at produktene har deilige konsistenser, og et design som gir deg velværefølelsen, enten de står på baderomshyllen, er med deg i dusjen eller ligger i treningsbagen.

Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund

NAAF jobber for å bremse utviklingen av astma, allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har disse sykdommene skal kunne leve best mulig med dem. NAAF har derfor strenge krav til hvilke produkter de anbefaler. Vi samarbeider kontinuerlig med NAAF for å etterleve deres krav og dermed sikre milde og trygge produkter til våre kunder. Produktene merket med NAAF-logoen har både innhold og utforming som er nøye vurdert for å sikre at produktene kan anbefales til de som er plaget av astma, allergier eller annen følsomhet, samt de som ønsker å forebygge disse plagene.

Finn dine favoritter

Vi har utviklet Dermica Sensitiv for å kunne dekke alle de vanligste behovene du har for kroppspleie i det daglige. Serien består av totalt 8 ansikts- og kroppsprodukter.

Dermica Sensitiv Bodylotion

En parfymefri bodylotion spesielt utviklet for følsom hud. Kremen trekker raskt inn i huden og gjør den myk og smidig. Uten parabener og fargestoffer. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Dermica Sensitiv Dusjkrem

En skånsom og fuktgivende dusjkrem for sensitiv hud. Dusjkremen inneholder milde, pleiende ingredienser og har en behagelig og myk konsistens. Uten parfyme, parabener og fargestoffer. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Dermica Sensitiv Håndkrem

En mild og fuktighetsgivende håndkrem for sensitiv hud. Håndkremen inneholder ingredienser som virker svært pleiende på tørr hud. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Dermica Sensitiv Håndsåpe

En mild og skånsom håndsåpe spesielt utviklet for sensitiv hud. Den flytende håndsåpen gjør hendene rene og myke. Uten parfyme, parabener og fargestoffer. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Dermica Sensitiv Deodorant uten aluminium

En ekstra mild deodorant for sensitive armhuler. Beskytter mot vond lukt. Deodoranten er uten aluminiumssalter, alkohol, parfyme og parabener. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Dermica Sensitiv Leppepomade

En mild og mykgjørende leppepomade for tørre lepper. Med sine hudvennlige ingredienser pleier den såre lepper og beskytter mot vær og vind. Leppepomaden er lett å påføre og har en behagelig konsistens. Inneholder ikke parfyme, parabener og fargestoffer. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Dermica Sensitiv Make up-pads

Make-up pads som skånsomt fjerner makeup fra øynene, også vannfast makeup. Inneholder rengjørende og fuktighetsgivende ingredienser spesielt tilpasset den følsomme huden rundt øynene. Egnet for personer med sensitive øyne. Inneholder ikke olje, alkohol eller fargestoffer. Uten parfyme og parabener.

Dermica Sensitiv Antiperspirant

En mild og effektiv antiperspirant med behagelig og kremet konsistens. Inneholder ikke parfyme og er spesielt utviklet for sensitiv hud. Virker i 24 timer. Uten parabener.

NYHET! Dermica Sensitiv Bodylotion med frisk duft

En rik og fuktighetsgivende bodylotion spesielt utviklet for sensitiv. Kremen trekker raskt inn i huden og gjør den myk og smidig. Uten parabener og fargestoffer. Hypoallergen parfyme for en mild og frisk duft.

 
NYHET! Dermica Sensitiv Antiperspirant med frisk duft
 
En mild og effektiv antiperspirant med behagelig og kremet konsistens. Virker i 24 timer. Hypoallergen parfyme for mild og frisk duft. Uten parabener, alkohol og fargestoffer.
 
NYHET! Dermica Sensitiv dusjkrem med frisk duft
 
En skånsom og fuktgivende dusjkrem for sensitiv hud. Dusjkremen inneholder milde, pleiende ingredienser og har en behagelig og myk konsistens. Uten parabener og fargestoffer. Hypoallergen parfyme for mild og frisk duft.
 
NYHET! Dermica Sensitiv håndsåpe med frisk duft
 
En mild og skånsom håndsåpe spesielt utviklet for sensitiv hud. Den flytende håndsåpen hendene rene og myke. Uten parabener og fargestoffer. Hypoallergen parfyme for en mild og frisk duft.
 
NYHET! Dermica Sensitiv håndkrem med frisk duft
 
En fuktighetsgivende og beskyttende håndkrem for sensitiv hud. Håndkremen inneholder ingredienser som virker svært pleiende på tørr hud. Hypoallergen parfyme for mild og frisk duft.
 
NYHET! Dermica Sensitiv Cleansing wipes med frisk duft
 
Myke våtservietter som skånsomt og effektivt fjerner make-up og urenheter. Inneholder vitamin E som virker pleiende og beskyttende. Spesielt tilpasset sensitiv hud. Mild og frisk duft. Hypoallergen parfyme. Inneholder parabener.