REN - effektiv nytelse for huden

Er du opptatt av hudpleie med rene ingredienser, men ønsker ikke å gå på kompromiss med effekt? Da har vi en nyhet som passer perfekt for deg: Bli bedre kjent med REN - pionerene innen bioaktiv hudpleie.

REN er en ny serie hos Apotek 1

REN Clean Skincare er en av vårens mest spennende nyheter hos Apotek 1. Serien leverer en unik kombinasjon av naturlig renhet og effektiv hudpleie.
- Med det siste innen aktive ingredienser, streng produkttesting og klinisk beviste resultater, er dette serien for deg som stiller høye krav til din hudpleie. Vi er veldig fornøyde med å ha disse gode produktene på plass hos oss, forteller Gunhild Kile Sandvik, kommunikasjonsansvarlig for Apotek 1.

Naturlig og høyteknologisk

REN har de siste 15 årene opparbeidet en hudpleieserie som både er høyteknologisk og effektiv med kliniske beviste resultater. Ved å kombinere renhet med avansert hudpleie, har REN raskt blitt en favoritt hos mange også her hjemme.
- Serien passer perfekt for vårt nordiske klima, og bruker kun 100 % plante- eller mineralbaserte bioaktiver. Og selvfølgelig; ingen unødvendige tilsetninger, sier Sandvik.

REN gjør hudpleie til en ny opplevelse

REN har en filosofi om at konsistenser, dufter og opplevelsen av å bruke REN Clean Skincare kan gjøre verden til et litt bedre sted å være. Hvert produkt har sin egen komposisjon av konsistenser og naturlige dufter og gir en unik opplevelse av velvære. Prøv for eksempel renseserien REN Rosa Centifolia som passer for alle; uansett hudtype og kjønn.

Bli kjent med RENs superhelter

Kjendiser som Sting, Kate Winslet, Jude Law og Kate Moss har en ting til felles – de har lagt sin elsk på REN. Bli kjent med RENs bestselgere du også, én av disse blir garantert raskt en av dine nye hudpleiefavoritter!

GET YOUR GLOW ON – ny glød på 10 minutter

I RENs premium-sortiment finner vi REN Glycolactic radiance renewal ansiktsmaske. Dette er en effektiv, men skånsom fruktsyremaske for både menn og kvinner som ønsker en strålende hud på bare 10 minutter. Den lukter friskt av citrus og inneholder aktive stoffer som jobber ned i hudlagene, og øyeblikkelig fornyer gusten, ru, arrete, lett solskadet eller tilstoppet hud.

OMEGA-3 POWER

På jakt etter et kraftfullt serum som gir vital og sunn hud? REN Vita Mineral omega 3 optimum skin oljeserum styrker hudens barriere og gir ny energi. Passer like godt for tørr som for fet hud da den har en balanserende effekt. Serumet inneholder omega-3 fra vegetabilske kilder – ingen fiskelukt her!

60 SECONDS MAKE OVER MASK

Dårlig tid før en het date? REN Flash Rinse 1 minute facial ansiktsmaske er en skikkelig beauty booster som fjerner livløs og trøtt hud ultraraskt. Masken har en unik formulering med et kompleks som frigir C-vitamin i kontakt med vann. En skikkelig vitaminshot for huden!

STOP BEING SO SENSITIVE!

Lei av at huden din overreagerer? REN Evercalm global protection dagkrem er spesielt utviklet for å berolige, lindre og beskytte overreaktiv hud. Har du hud som lett blir rød, ubehagelig og irritert, er altså denne kremen for deg!

OVERNIGHT AGE FIGHT

Også i RENs premium-utvalg finner vi denne bestselgeren som virkelig er en energibombe av en nattkrem. REN V-Cense revitalising nattkrem gir deg en glødende, myk og vakker start på dagen. Med innhold av blant annet A- og C-vitamin beskyttes huden mot oksidasjonsskader og er klinisk bevist å øke kollagenproduksjon, jevne ut hudtonen og forbedre hudens vitalitet.

Se alle våre REN-produkter her

Hudpleie med god samvittighet

Ikke nok med at RENs produkter er 100 % naturlige og fri for syntetiske tilsetninger;

Produktene leveres i forpakningene og kartonger som er resirkulerbare og kommer fra bærekraftige kilder. I tillegg bruker REN kun vegetabilsk blekk fra soya på all emballasje og etiketter. Produktene er selvfølgelig heller ikke testet på dyr, og elektrisiteten som benyttes på fabrikken kommer fra vindkraft. Renhet fra innerst til ytterst står altså i høysetet hos denne hudpleieserien.

Kom innom oss i ditt nærmeste Apotek 1, så hjelper vi deg med å finne DITT nye favorittprodukt!

Publisert: Februar 2015
 

Likte du denne artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, og motta regelmessig gode tilbud, tips og råd!