Vakre føtter med nyheter fra Scholl

Ikke glem stell av føttene dine i hverdagen. Scholl har flere praktiske produkter som gjør at du lekende lett får silkemyke føtter og vakre negler.

Føttene våre sliter og strever hver dag, og gis sjeldent den oppmerksomheten de fortjener. Daglig fotpleie anbefales for å forebygge plager og for velværefølelsen som følger, men mange syns det blir for tidkrevende og slitsomt. Men fotpleie trenger ikke være slik, så lenge man har de riktige verktøyene. Prøv ut de nye filene fra Scholl for enkel og effektiv fotpleie i hverdagen.

Ny elektrisk og vanntett fotfil fra Scholl

Med sine vanntette egenskaper og skånsomme behandling er fotfilen Scholl Velvet Smooth Wet & Dry en perfekt løsning for deg som vil, på en enkel og fleksibel måte, få silkemyke og vakre føtter.

Den nye elektriske fotfilen kommer med en ny og innovativ rull som er spesialdesignet for å gi gode resultater på både tørr og våt hud. Fotfilen har to hastigheter, og det ergonomiske håndtaket sikrer at du ikke mister grepet, selv i dusjen. Fotfilen er oppladbar.

Glatte og jevne negler med elektrisk neglefil fra Scholl

Med nye Scholl Velvet elektrisk neglefil har du det du trenger for å få jevne og vakre negler.

Neglefilen har flere hodestykker som du bruker etter hverandre i 3 trinn, filing, pussing og polering. Du har to hastigheter å velge mellom, varier mellom dem til du finner den som passer for deg. Filen er svært enkel i bruk. Her får du noen tips for optimalt resultat:

  1. Filing: Fil neglene dine til ønsket form. For tærne anbefales et firkantformet resultat slik at du unngår inngrodde negler.
  2. Pussing: Puss neglene for å jevne ut ujevnheter, og for å klargjøre neglene for neste steg.
  3. Polering: Bruk filen skånsomt for å gi en naturlig og skinnende effekt.
  4. Avslutt med en negleolje: For optimalt sluttresultat, bruk nye Scholl Velvet Smooth Nail Care Oil – en olje som er rik på omega-3 og vitamin E. Oljen påføres ved hjelp av børsten og gjør neglene dine sunnere og gir et mer skinnende resultat.