Gravid?

Vi har samlet nyttig informasjon og produkter som kan være gode å ha hvis du er gravid eller planlegger å bli det.

 • Bilde av barnesko

  Vil bli gravid

  Det finnes utallige råd for hvordan man skal bli gravid raskest mulig. De fleste friske par klarer å unnfange et barn i løpet av et år, men noen ganger tar det lenger tid.  Det hjelper å vite når dine mest fruktbare perioder er og det finnes det gode hjelpemidler for.

 • Bilde av en dame som studerer en graviditetstest

  Er jeg gravid?

  Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest? Da er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål fra usikre kunder, for eksempel om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke. Vi har samlet informasjon om de vanligste spørsmålene vi får inn.

 • Bilde av en gravid mage

  Vanlige spørsmål om graviditet

  Graviditeten er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som gravide har stilt oss.

 • Bilde av spinat

  Folat ved graviditet

  Planlegger du å bli gravid? Eller har du akkurat fått bekreftet en liten spire i magen? Her kan du lese mer om hvorfor det er så viktig med folat når du er gravid, og hvilke produkter som anbefales.

 • Bilde av en dame som ser på en graviditetstest

  Slik øker du sjansen for å bli gravid

  Drømmer dere om en liten spire i magen? Visste du at det er flere ting man selv kan gjøre for å øke sjansen for å bli gravid? Her finner du 6 gode råd som kanskje kan hjelpe litt på veien.

 • Bilde av en baby

  Gi babyen en varm velkomst!

  Gratulerer med graviditeten! Vi vet at det er mange ting du vil få behov for nå, og i tiden etter fødselen. Her gir vi deg en liste over det vi mener den lille kan få bruk for. 

 • Gravid mage med klokke

  Forberedelser til fødsel

  Å føde barn er en intens, altomfattende og sjelden opplevelse i kvinners liv. De fleste vil beskrive fødsel som svært hardt arbeid. Her får du noen gode råd fra jordmor om hvordan du kan forberede deg.

 • Kostråd for gravide og ammende

  Graviditet og amming er krevende prosesser ernæringsmessig. Et lite barn skal vokse og utvikle seg, ene og alene ved hjelp av de næringsstoffene moren tilfører fra sine egne kroppslagre eller får i seg gjennom kosten. Da blir det ekstra viktig at hun spiser mat som er sunn og næringsrik, og i tillegg tar tilskudd av enkelte næringsstoffer.

 • Ufordringer i svangerskapet

  Noen ganger kan svangerskapet by på noen utfordringer. Vi har samlet noen av utfordringene som kan oppstå, og gode råd om hva du kan gjøre.

 • Bilde av en gravid dame som brekker en røyk

  Røykfritt svangerskap

  Vi vet i dag mye om helseskader ved røyking. Gravide kvinner ønsker det beste for barnet de bærer og de aller fleste syns derfor det er en stor belastning å røyke i svangerskapet. I denne artikkelen vil du finne argumenter som kan hjelpe deg på veien til et røykfritt svangerskap.