Medlemstilbud på kostholdsveilederen SomeBody

I Apotek 1 ønsker vi å bidra til at våre kunder og medlemmer har et positivt forhold til kosthold, med matro og matglede i fokus. I den forbindelse har Apotek 1 inngått et samarbeid med kostdagboken SomeBody, som drives av ernæringsfysiolog Camilla Andersen. Gjennom SomeBody viser Camilla vei til et bedre kosthold på en enkel og overkommelig måte.

Som medlem i Apotek 1 kundeklubb får du den første måneden gratis ved kjøp av 3 måneders medlemskap i SomeBody. Klikk her for å bli medlem av kundeklubben. Kupongen for å benytte deg av tilbudet finner du i Apotek 1-appen

Begrens mengdene, ikke kostholdet!

Vi lever i et fedmefremmende samfunn, hvor mat er lett tilgjengelig og porsjonene bare øker, noe som får oss til å ubevisst spise mer enn vi tror. Størrelsen på kanelbollen er ikke det den en gang var! Når du ved hjelp av en kostdagbok enkelt kan sjekke hva maten faktisk inneholder, blir det lettere å ta riktige valg for deg selv og familien din. Camilla ønsker å inspirerer deg til å skape et kosthold som er «godt nok». Det er plass til alt du er glad i bare du får et bevisst forhold til mengdene du spiser.

Fordelene ved å føre kostdagbok

Fordelene med å føre kostdagbok er mange: 

  • Kosthold er personlig. Du får eierskap til ditt eget kosthold.
  • Du får nyttighe aha-opplevelser som gir deg kunnskap til å ta bedre valg.
  • Du ser hvilke mengder som passer for deg.
  • Du får ærlige tilbakemeldinger om kostholdet ditt så lenge du er ærlig med kostdagboken.
  • Du blir trygg på ditt eget kosthold når du vet hva du spiser.
  • Du får kontroll og kan overse alle de motstridende rådene som finnes om kosthold.
  • Det er gøy! Å få et «røntgenbilde» av sitt eget kosthold, næringsberegne egne oppskrifter og sjekke innholdet i det du spiser, gir deg trygghet, matro og matglede.

Kunnskapen tar du med deg videre

Det du har lært i perioden du fører kostdagbok, tar du med deg videre. Du vil oppleve en frihet i forhold til ditt eget kosthold når du er bevisst på de valgene du tar. Vi utsettes for stor påvirkning gjennom markedsføring og plassering i butikk. Kunnskap og bevissthet kan hjelpe deg til å ikke bli påvirket i like stor grad som før. Noen ganger er det verdt å droppe et "godt" tilbud.

Med kostdagboken i SomeBody har du alle verktøyene du trenger for å skape bedre vaner. Du får beregnet ditt eget dagsbehov for kalorier og etter hvert som du registrer måltidene dine, ser du hvordan du ligger an. Med SomeBody får du kunnskap og frihet til å nyte det du er glad i med god samvittighet.