Bilde av dame

Kroppspleie

Hos Apotek 1 finner du et bredt utvalg av aktuelle produkter til kroppspleie og hygiene. Ikke minst har vi et bredt utvalg av spesialprodukter tilpasset dine ulike behov – dette være seg om du prefererer produkter med eller uten parfyme, økologiske, gaveartikler eller serier tilpasset sart og sensitiv hud.

 • Hva finnes av ulike kroppspleieprodukter?

  Alt av egenpleie til daglig hygiene og spesielle anledninger finner du hos Apotek 1

  • Deodoranter: Vi har et bredt utvalg av deodoranter. Deodorantene våre kommer både med og uten parfyme og ulike andre ingredienser. Vi kan også tilby varianter med høy konsentrasjon av antiperspirant dersom du har et svetteproblem, eller mildere varianter uten antiperspirant dersom du lett klør og får utslett under armene.
  • Såper: Dusj og badesåper finnes i en rekke ulike dufter og serier. Noen i kremform og andre i gelform. Prøv deg frem til den som passer deg best.
  • Dusj og badeoljer: Dette er oljer som ofte benyttes til de med tørr hud eller til andre som ønsker å unngå å tørke ut huden. Mange liker også ekstra godt følelsen en dusjolje gir på huden. Noen av dusjoljene skummer like mye som vanlig dusjsåpe, mens badeoljene helles direkte i badevannet. 
  • Kroppsskrubber: Jevnlig bruk av skrubber på kroppen fjerner døde hudceller og gir en myke og deilig hud. Skrubbene kommer i ulike administrasjonsformer og også som hampvotter og koster.
  • Bodylotion, kremer, salver og butter: Avhengig av behov og preferanse kan du velge fra et bredt utvalg av ulike kremer i ulike konsistenser og dufter. Mange er tørre i huden og vi har et spesielt godt utvalg til denne målgruppen

  Oppdatert: Januar 2017

Hudkremer og lotion

Dusj- og badeoljer

Dusjsåper

Svamper og badebørster

Kroppspeeling