Tilbud og kampanjer

Nytt år med gode vaner

En ny start kan skapes med forskjellige grep i året som akkurat har begynt. For å hjelpe deg i gang med noen av dine nyttårsforsetter, finner du her informasjon om røykeslutt, hudpleie, kosttilskudd og hvordan du kan velge å gå ned noen kilo ved hjelp av riktig sammensatt kosthold og mosjon.  

Ett godt tilbud gjør kanskje terskelen for å prøve enda litt lavere, så benytt deg av lave priser på Allévo og XL-S for vektreduksjon, Nycoplus kosttilskudd og et bredt utvalg av hudpleie til kropp og ansikt fra Vichy, Avène, La Roche-Posay, A-derma, Nuxe og Cosmica. Rabattene gjelder her i nettbutikken og i alle våre apotek til og med 31. januar. 

Vi ønsker deg en fin start på det nye året!

 • Tilbud på kosttilskudd

  Utvalgte Nycoplus kosttilskudd 50%

  Tilførsel av de viktigste vitaminene og mineralene kroppen din trenger, kan være avgjørende for god energi og overskudd i hverdagen. Nå får du 50% på utvalgte kosttilskudd fra Nycoplus.

 • XL-S vektreduksjon

  XL-S Medical vektkontroll 30%

  XL-S Medical karboblokker, fettbinder eller appetittdemper i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet bidrar til god vektkontroll. 

 • Allévo vektreduksjon

  Allévo vektreduksjon 30%

  Allévometoden - en enklere og smakfull vei til livsstilsendring. Allévo supper, shakes, smoothies og bars med viktige tilskudd av vitaminer og mineraler gir deg god hjelp til å finne din idealvekt.

 • Munnskyll tilbud

  Utvalgte munnskyll 30%

  En god munnskyll kan hjelpe mot blant annet hull i tennene, dårlig ånde og ising i tennene. Nå får du 30% på munnskyll fra Flourid og Flux. Husk også regelen rens - puss - skyll i din daglige tannpleie.

 • Vichy Purete Thermale ansiktsrens

  Vichy Puretè Thermale ansiktsrens 30%

  Vichy Pureté Thermale er effektiv og skånsom ansiktsrens for de fleste hudtyper, også for deg med sensitiv hud. En god sminkefjerner, skrubb og rens gir et godt grunnlag for hele din ansiktspleie.  

 • Vichy dag- og nattkremer

  Vichy utvalgt ansiktspleie 30%

  Vichy gir deg dag- og nattkremer av høy kvalitet og god toleranseevne til normal, sensitiv, tørr eller fet hud. Også for deg med kviser eller ujevn pigmentering finnes det gode produkter.

 • Vichy Normaderm

  Vichy Normaderm ansiktspleie 30%

  Vichy Normaderm er en komplett hudpleieserie for fet, uren og sensitiv ansiktshud. Serien har dokumentert reduserende effekt på kviser, store porer, blank hud og ujevnheter.
 • A-derma Exomega

  A-Derma Exomega hudpleie 30%

  A-derma Exomega hudpleie anbefales å prøve for deg som er plaget av tørr, irritert eller atopisk hud. Produktene er basert på ekstrakt fra havrekim som demper irritasjoner i huden og tilfører fuktighet.

 • Cosmica Body hudpleie til kroppen

  Cosmica Body 30%

  Cosmica har vært en favoritt i apotek siden 1952 og har stor kunnskap om hva huden trenger i vårt nordiske klima. Nye Cosmica Body tilbyr deg skånsomme og effektive produkter for hygiene og fuktpleie til kroppen.

 • Cosmica Special Care hudpleie

  Cosmica Special Care 30%

  Cosmica Special Care en serie kroppspleieprodukter med triple moist complex som gir umiddelbar, intensiv og langvarig gjenfukting av huden. Alle produktene er uten parfyme.

 • Decubal hudpleie

  Decubal hudpleie 30%

  Tørr hud - Nei takk! Decubal hudpleieprodukter pleier og gjennoppbygger huden fra topp til tå. Serien består av kremer, lotion, oljer og vaskeprodukter som er spesielt utviklet til tørr og sensitiv hud. 

 • Avene hudpleie til ansiktet

  Avène ansiktspleie 30%

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud.