Tilbud og kampanjer

Tilbud og sommertips!

Sommeren er en aktiv og morsom tid, som av og til kan by på noen uhell. Trenger du gode reisetips eller råd om for eksempel bitt og stikk, førstehjelp, gnagsår, sårpleie eller allergi? Kom gjerne innom oss i ett av våre apotek eller finn informasjon og kjøp det du trenger her i nettbutikken.

For å nyte den etterlengtede solen fullt ut, er det viktig med god solbeskyttelse. I hele sommer kan du plukke og mikse blant alle solkremer, solstifter og aftersun hos oss. Kjøper du 2 får du 30% og kjøper du 3 eller flere, får du halv pris. Se også gode tilbud med 30% på alt fra Scholl fotpleie, 2 for 1 på alle Dermica våtservietter og utvalgt intimpleie med rabatt.

Vi ønsker deg en riktig fin sommer!

 • Solkrem på tilbud

  Plukk og miks solkrem, få opptil 50%!

  Riktig beskyttelse mot solen er viktig nå når sol og sommer endelig har meldt sin ankomst og ferien venter. Her finner du et bredt utvalg og godt tilbud på solpleie til ansikt, kropp og solkremer spesielt egnet for barn.

 • Bilde av scholl fotpleie

  Scholl fotpleie 30%

  Scholl hjelper deg på veien mot velstelte og myke føtter. I tillegg finnes det produkter mot neglesopp, liktorn, vorter, hard og tørr hud på føttene og gode avlastingsprodukter. Nå får du 30% på hele serien!

 • Dermica våtservietter

  Alle Dermica våtservietter 2 for 1

  Dermica har milde våtservietter som er praktiske og hygieniske i bruk. Se ulike varianter til fjerning av kosmetikk, til intimpleien og til en rask vask av de små. Våtserviettene passer også ypperlig til å ta med på reise, ha i bilen og i vesken. 

 • Intimpleie tilbud

  Utvalgt intimpleie 30%

  Hos oss får du alltid gode tilbud på hudpleie. Nå kan du velge 2 eller flere utvalgte produkter til intimpleien fra Vivag, Aco og Dermica Intim og få 30%. Intimområdene er sårbare, så hold huden frisk med mild vask.

 • Solbrent

  Solbrent hud

  Hvis huden får mer sol enn den tåler blir den rød og smertefull, og i mer alvorlige tilfeller dannes det i tillegg blemmer. Hudreaksjonen kommer gjerne 4-6 timer etter soling. Etter noen dager går rødheten over og huden begynner å flasse.

 • Rene hender på ferie

  Husk rene hender på ferie!

  Sørge for at du alltid har rene hender, er noe av det enkleste du kan gjøre for å minske sjansen for magesyke og annen smitte av sykdomsfremkallende virus og bakterier når du er på ferie. 

 • Fotpleie for fine sommerføtter

  Fotpleie for fine sommerføtter

  Føttene våre får ofte litt for lite oppmerksomhet i forhold til den jobben de gjør hver dag. Daglig pleie av føttene vil kunne forhindre plager og ubehag, samt gi deg fine sommerføtter for barbeinte dager på stranden eller i åpne sko.

 • Demp røyksuget på reise

  Demp røyksuget på reise

  For deg som røyker til daglig, kan lengre reiser med fly, tog eller bil by på en utfordring i forhold til lysten på en sigarett. For å dempe røyksuget, kan du forsøke et reseptfritt legemiddel med innhold av nikotin (NEP - nikontinerstatningsprodukt).

 • Velg rett plaster på såret

  Plasterguide

  Plaster på såret gir beskyttelse mot infeksjoner i kutt, skrubbsår og andre sår i huden. Valg av riktig type plaster gir huden ro til å heles, dette kan redusere sjansen for å få skjemmende arr.

 • Klar for piknik

  Strandkos!

  Nyt en dag på stranden med familie eller gode venner. Ta med deg piknikpledd og kjølebag med noe godt i når du skal en tur på stranden, i parken eller i din egen hage. Her finner du noen praktiske og smakfulle produkter til utekosen.

 • Reisesyk og bilsyk

  Reisesyke

  Ødelegges bilturen av kvalme og oppkast fra baksetet, eller føler du selv ubehaget av reisesyke på båtturen?  Reisesyke kan ofte forebygges ved hjelp av enkle råd som vi gjerne deler med deg.

 • Flott til fest!

  Sommerfin med enkle grep!

  Når vi skal på fest, liker mange av oss å pynte oss litt ekstra. Få øynene til å skinne, hud med ekstra glød, hvitere tenner og vakre negler. Hos oss fører vi merker som St.Moriz, Sabé Masson, Salon Perfect og mange flere.