Tilbud og kampanjer

Huden husker alt!

Tar du godt vare på huden din? Nå har vi fokus på god hudpleie for alle  - uansett alder og hudtype. Huden husker alt - ta godt vare på den gjennomhele livet.

Her finner du en oversikt over våre tilbud og kampanjer. Visste du forresten at at du kan kjøpe på nett, og hente i nærmeste apotek? Det meste kan hentes innen 1 time hvis varene er på lager i apoteket.

Tilbudene varer frem til 28. februar.

 • Bilde av et dameansikt

  Huden husker alt - ta godt vare på den gjennom hele livet

  Huden husker alt - ta godt vare på den gjennom hele livet! Ønsker du å forebygge og redusere aldringstegn, er det viktig å bruke hudpleie tilpasset din hudtype og alder.

 • Ansiktspleie på tilbud

  Ta godt vare på vinterhuden

  Huden husker alt, så ta godt vare på den gjennom livet. Nå får du 30% på alle anti-age-produkter fra Vichy. Finn produktet som passer for deg fra seriene Vichy Idéalia, Vichy Liftactiv og Vichy Neovadiol.

 • Tilbud på omega-3 kosttilskudd

  50% rabatt ved kjøp av 2 eller flere utvalgte Nycoplus kosttilskudd

  Tilførsel av de viktigste vitaminene og mineralene kroppen din trenger, kan være avgjørende for god energi og overskudd i hverdagen. Nå får du 50% rabatt ved kjøp av 2 eller flere utvalgte Nycoplus kosttilskudd.

 • Håndkremer på tilbud

  -50% ved kjøp 2 eller flere håndkremer

  En håndkrem er godt å ha om du plages med tørre hender. Ha alltid en i vesken, på badet, på kontoret eller akkurat der hvor du trenger den. Nå får du 50% rabatt ved kjøp av 2 eller flere håndkremer.    

 • Möllers Pharma Omega-3

  -30% på Möllers Pharma Omega-3

  Få 30% rabatt på Möller’s Pharma  - en serie med høykvalitets omega-3 produkter for hele familien. Produktene er skreddersydd for ulike faser og behov gjennom livet. Se hele serien og les mer om hvert av produktene.

 • Nuxe Body kroppspleie

  -30% på Nuxe Body kroppspleie

  Nuxe Body er en serie kroppspleieprodukter som gir deg en naturlig luksusfølelse i hverdagen. Nå får du 30% på Nuxe Body-produktene i nettbutikken og alle Apotek 1 frem til 28. februar.

 • Elizabeth Arden Eight Hour

  30%-tilbud: Elizabeth Arden hudpleie

  Elizabeth Arden, som først ble  utviklet i 1930, har blitt et av verdens mest kjente merke innen skjønnhetspleie. Nå får du -30% på Elizabeth Arden-produktene her hos oss.

 • Hvitere tenner

  Tilbud: Produkter for hvitere tenner

  Misfargede tenner med flekker kan forebygges og reduseres ved daglig rengjøring med de rette produktene. Få 30% rabatt ved kjøp av 2 eller flere produkter nå.

 • Øyne

  Tørre øyne

  Visste du at rennende øyne faktisk kan være tegn på at de er tørre? Eller at du kan unngå følelsen av sand og svie på øyet ved å senke høyden på PC-skjermen noen hakk? Få gode råd mot tørre øyne her.

 • Dermica Sensitiv

  Dermica Sensitiv - kjøp 2, få 30% rabatt

  Dermica Sensitiv er en serie med trygge og milde produkter til din daglige vask og hudpleie. Produktene inneholder milde ingredisenser og egner seg godt til hverdagsbruk for hele familien. Nå på tilbud.