Tilbud Apotek 1

Høsttilbud på hudpleie og kosttilskudd

Høsten har meldt sin anmarsj, og vi setter ekstra fokus på frisk hud i september. Skånsom hverdagspleie fra Cosmica og ansiktskremer, samt rens fra Vichy, er noen av hudpleieseriene du nå kan kjøpe med opp mot 50% avslag.

Er du plaget med tørr hud? Forsøk de ulike variantene fra La Roche-Posay som Lipikar til kropp og Toleriane eller Rosaliac til ansikt. Avène er en fransk hudpleieserie med få ingredienser og med veldig beroligende effekt på sensitiv hud som også kan anbefales.

Se ellers nyheter og tilbud på kosttilskudd, omega-3 og vektreduksjon som kan kjøpes i alle apotek og her i nettbutikken. Tilbudene varer til og med 4. oktober. 

 • Cosmica Body

  Cosmica hudpleie 50%

  Cosmica har vært en favoritt i apotek siden 1952 og har stor kunnskap om hva huden trenger i vårt nordiske klima. Cosmica Body til kroppen og Face til ansiktet, tilbyr deg skånsomme hverdagsprodukter for hygiene og fuktpleie til kroppen.

 • Vichy dag- og nattkremer

  Vichy ansiktskremer og rens 30%

  Vichy gir deg dag- og nattkremer av høy kvalitet og god toleranseevne til alle hudtyper. Produktene er basert på termalsk, beroligende kildevann og gir velvære til selv sensitiv hud.

 • kampanjebilde av lipikar serien

  La Roche-Posay Lipikar 30%

  La Roche-Posay Lipikar er en serie med kroppspleieprodukter for deg med tørr, irritert eller kløende hud. Serien inneholder karitésmør som tilfører fuktighet og gjør huden myk, smidig og demper irritasjoner.

 • La Roche-Posay Cicaplast

  La Roche-Posay Cicaplast 30%

  La Roche-Posay Cicaplast er en serie med balm, gelkrem, håndkrem og leppekrem som gir umiddelbar lindring og pleie for tørr, sår og sprukken hud. Egner seg også godt til stell av de minste. 

   
 • La Roche-Posay Rosaliac

  La Roche-Posay Rosaliac 30%

  La Roche-Posay Rosaliac er en produktserie for rens og pleie av sensitiv ansiktshud med rødme. Serien består av rens, krem, serum og CC cream for å jevne ut rødhet og gi rett pleie til huden.
 • La Roche-Posay Toleriane

  La Roche-Posay Toleriane 30%

  La Roche-Posay Toleriane er en hudpleieserie spesielt tilpasset deg med meget sensitiv hud i ansiktet. Hvilke produkter du benytter til rens, som fuktgiver og kosmetisk, er avgjørende for en fin hud med glød.

 • XL-S vektreduksjon

  XL-S Medical vektkontroll 30%

  XL-S Medical karboblokker, fettbinder eller appetittdemper i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet bidrar til god vektkontroll. 

 • Allévo vektreduksjon

  Allévo vektreduksjon 30%

  Allévometoden - en enklere og smakfull vei til livsstilsendring. Allévo supper, shakes, smoothies og bars med viktige tilskudd av vitaminer og mineraler gir deg god hjelp til å finne din idealvekt.

 • Möllers Pharma Omega-3

  Möllers Pharma Omega-3 og tran 30%

  Möller’s Pharma er en serie med høykvalitets omega-3 produkter for hele familien. Produktene er skreddersydd for ulike faser og behov gjennom livet. Se hele serien og les mer om hvert av produktene.

 • Tilbud på kosttilskudd

  Utvalgte kosttilskudd 30%

  Tilførsel av de viktigste vitaminene og mineralene kroppen din trenger, kan være avgjørende for god energi og overskudd i hverdagen. Nå får du 30% på utvalgte kosttilskudd fra Nycoplus og Möller's Pharma.

 • Avene hudpleie

  Avène ansiktspleie 30%

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud. 
 • Kompresjonsstrømper, støttestrømper

  Kompresjons-/støttestrømper

  En god kompresjons-/ støttestrømpe i rett størrelse reduserer hevelser  og ubehag i bena ved graviditet, lange reiser, mye ståing og gåing eller  etter kirurgiske inngrep.