Tilbud og kampanjer

Friske dager - friske tilbud!

Trenger du påfyll av hudpleie, tannpleie, kosttilskudd eller fotpleie? Nå får du mengder av varer fra blant annet Scholl, Zendium og Nycoplus med hele 50% rabatt! Se også gode tilbud på Cosmica 2 for 1, 30% på solkrem og 50% på munnskyll som kommer godt med i hverdagen.

Handler du for over 500,-, spanderer vi også et gavekort på 100,- som du kan bruke til nye kjøp. Les mer om gavekortet her.

Alle tilbudene gjelder her i nettbutikken og i alle våre apotek t.o.m. 25. april eller så langt lageret rekker.

Velkommen til en hyggelig handel!

 • Bilde av scholl fotpleie

  Scholl fotpleie 50%

  Scholl hjelper deg på veien mot velstelte og myke føtter. I tillegg finnes det produkter mot neglesopp, liktorn, vorter, hard og tørr hud på føttene og gode avlastingsprodukter. Nå får du 50% på et utvalg produkter i serien!

 • Tilbud på kosttilskudd

  Triomar og Nycoplus 50%

  Om du ikke spiser nok fet fisk, så er annen tilførsel av omega- 3 viktig for å få i seg nok marine fettsyrer via kosten. Et godt kosttilskudd fra Triomar eller Nycoplus, er enkelt å huske på i hverdagen. Nå får du 50% rabatt her på nett og i alle våre apotek.   

 • Tilbud munnskyll

  Listerine og SB12 munnskyll 50%

  En god munnskyll med fluor som avslutning på tannpussen kan hjelpe mot hull i tennene, dårlig ånde og ising i tennene. Nå har vi tilbud med hele 50% på munnskyll fra Listerine og SB12 her i nettbutikken og i alle våre apotek.

 • Tilbud tannkrem

  Utvalgte tannkremer 50%

  Tannpuss morgen og kveld er en enkel måte å få rene og friske tenner. Nå har vi et stort tilbud på en mengde tannkrem i alle våre apotek og i nettbutikken vår. Få 50% ved kjøp av tannkrem fra Zendium og Prodox!
 • Kroppspleie på tilbud

  All Cosmica - ta 2, betal for 1!

  En varm dusj med en velduftende og mild dusjkrem, etterfulgt av deilig lotion og håndkrem fra Cosmica, gir god velvære i hverdagen. Nå får du 50% på utvalgte kroppspleieprodukter fra Cosmica i alle våre apotek og her i nettbutikken.

 • Solkrem på tilbud

  30% ved kjøp av 2 solkrem eller flere

  Riktig beskyttelse mot solen er viktig nå når våren og solen kommer for fullt. Her finner du et meget bredt utvalg av solpleie til ansikt, kropp og egne solkremer spesielt egnet for barn. Se gode tilbud på solkrem med høy kvalitet, hele solsesongen!