Velkommen til temadag om kompresjonsstrømper

Lurer du på hvilken kompresjonsstrømpe du bør velge? Torsdag den 22. september er du hjertelig velkommen innom ditt nærmeste Apotek 1 for gode råd og veiledning rundt valg og bruk av kompresjonsstrømper/ støttestrømper.

Temadag kompresjonsstrømper

Når kan du bruke kompresjonsstrømper?

  • Om du jobber i helsevesenet, i butikk eller andre yrker hvor det blir mye gåing og ståing
  • Lange reiser med fly, tog eller bil (mye stillesitting)
  • På kontoret (mye stillesitting)
  • På shopping (mye gåing)
  • Ved graviditet (mye stillesitting og økt sjanse for hovne og slitne føtter) 
  • Ved forebygging av plager ved blant annet åreknuter, urolige ben, hovne ben og blodpropp.

Hva gjør en kompresjonsstrømpe?

En god kompresjonsstrømpe i rett størrelse, reduserer hevelser, ubehag og kribling i bena. Strømpene bidrar til forbedret blodsirkulasjon og kan forebygge leggkramper og redusere risiko for blodpropp. Strømpene deles inn i klasser avhengig av hvor kraftig kompresjonen er. Kompresjonsklasse 1, 2 og 3 er vanlig inndeling, hvorav klasse 1 er den med lettest kompresjon. Dette er den kompresjonsklassen som er mest brukt ved mye gåing, ståing, stillesitting og graviditet. 

Vårt utvalg av kompresjonsstrømper

Hos oss finner du et bredt utvalg av kompresjonsstrømper til kvinner og menn i materialene nylon, bomull og ull. Her kan du finne knestrømper med og uten tå, lårstrømper, strømpebukser (også egne til gravide) og annet tilbehør. Apotek 1 fører strømper i kompresjonsklasse 1 og kompresjonsklasse 2 fra leverandørene a1 og Jobst.

Knestrømper med 30% rabatt

Nå kan du også benytte deg av 30% rabatt på alle knestrømper i kompresjonsklasse 1. Tilbudet gjelder både her i nettbutikken og i alle våre Apotek 1 til og med 4. oktober eller så lenge lageret rekker. 

Selve temadagen er avsluttet for denne gang, men tilbudet og den gode rådgivningen fortsetter likevel i alle våre apotek. Velkommen til en hyggelig prat!