Velkommen til temadag om solbeskyttelse!

Lurer du på hvordan du best kan beskytte deg mot solens skadelige UV-stråler? Onsdag den 21. juni er du hjertelig velkommen innom ditt nærmeste Apotek 1 for gode råd og veiledning rundt valg og bruk av solbeskyttelse for hele familien.

Temadag solbeskyttelse

Hva gjør solbeskyttelsen for deg?

Solbeskyttelse i form av solkrem eller solstift har alle et UV-filter som filtrerer vekk de skadelige strålene fra solen når du skal nyte de varme dagene utendørs. UV-strålene fra solen deles inn i UVA- og UVB-stråler, og det samme med filteret som er i solproduktene. Solbeskyttelse med UVA-filter gir beskyttelse mot soleksem og rynker, mens UVB-filteret er det som forhindrer at du blir solbrent. Begge filtertypene er med på å redusere faren for hudkreft.

Når bør du bruke solbeskyttelse?

  • På fjellturer og ved sjøen
  • På ferie i sydligere strøk
  • På tur i skog og mark
  • Ved lek, trening og jobbing utendørs

Vårt utvalg av solbeskyttelse

Hos oss finner du alltid et bredt utvalg av solbeskyttelse til hele familien. Se egne kategorier på solkrem til ansiktet, solkrem til kroppen, solbeskyttelse til barn, aftersun og solbriller. Apotek 1 fører solbeskyttelse i merkene Cliniderm, Dermica, Cosmica, La Roche-Posay, Vichy og Nuxe. 

Solkremer og aftersun på tilbud

I hele sommer kan du benytte deg av tilbud på alle solkremer, solstifter og aftersun i vårt sortiment. Kjøper du 2 får du 30% rabatt, og kjøper du 3 eller flere får du halv pris. Tilbudet gjelder her i nettbutikken og i alle våre Apotek 1 til og med 8. august eller så lenge lageret rekker. 

Velkommen innom for en hyggelig prat!