Illustrasjonsbilde

Kost og ernæring

For god helse og overskudd i hverdagen, er det viktig med et sunt kosthold. Noen ganger kan det også være behov for et kosttilskudd for å sikre inntak av nok næring. Her kan du lese om vitaminer og mineraler, samt når det er behov for et kosttilskudd som f.eks. omega-3 eller en næringsdrikk.

 • Vitaminer og mineraler kosttilskudd

  Vitaminer og mineraler

  I forskjellige livsfaser og perioder kan du trenge tilskudd av ulike vitaminer eller mineraler. Et sunt og variert kosthold og fysisk aktivitet er alltid viktig, men av og til trenger kroppen litt ekstra påfyll. Dette kan være i form av mat med høyt innhold av spesielle vitaminer og mineraler eller i form av kosttilskudd.

 • Omega 3 og tran

  Omega-3 og tran

  Hvem bør egentlig ta tilskudd av omega 3 eller tran? Hvor mye skal man ta og hva slags vitaminer kan man ta i tillegg? Se gode tips her.

 • Bilde av vitaminer

  Anbefalinger for vitaminer og mineraler

  I forskjellige livsfaser kan det være at man trenger tilskudd av ulike vitaminer eller mineraler. Se hvilke anbefalinger som gjelder for deg og din livssituasjon.

 • Bilde av urter

  Naturmidler

  Mange prøver ut naturmidler for bedre helse og velvære - om det er for synet, prostatabesvær eller huden.  Informasjon om naturmidler og vårt utvalg finner du i denne artikkelen. 

 • Bilde av masse frukt

  Ernæringstilskudd

  Riktig og god nok ernæring kan være utfordrende for mange. Et ernæringstilskudd kan gi deg mer energi og forbedret livskvalitet i periodene du trenger noe i tillegg til ditt vanlige kosthold.

 • Bilde av en tallerken som er tom

  Dårlig matlyst

  Sliter du med nedsatt matlyst, er det viktig at det er godt næringsinnhold i den maten du spiser. Det finnes også gode tilskudd slik som næringsdrikker som kan bistå med at man får i seg nok næring i perioder. Les mer her.

 • Dette bør du vite før du tar jerntilskudd

  Lurer du på om du trenger jerntilskudd? Eller har du fått beskjed om at du trenger mer jern? Her er rådene du bør lese før du tar jerntilskudd.

 • Laktoseintoleranse

  Laktoseintoleranse

  Laktoseintoleranse er den vanligste årsaken til at man reagerer på melk, og oppstår tidligst i 3-5 års-alderen. Vanlige symptomer er oppblåsthet, luftplager og vandig diaré som kan variere fra lite plagsomme til sterke.