Bli en 1'er som apotektekniker

Våre kunder skal kunne gjøre en trygg og god handel. Da trenger vi dyktige apotekteknikere som kan gi gode råd, vise omsorg og yte service. Derfor er kompetanseutvikling en viktig del av det vi tilbyr deg som vil bli en 1'er.

Illustrasjon: Bli en 1'er

Møtet med deg er med på å forme kundens inntrykk av Apotek 1. Er du glad i mennesker, liker tanken på å ha utstrakt kundekontakt, er opptatt av helse- og velværespørsmål, ønsker å holde deg faglig oppdatert og vil ha en travel arbeidsdag med varierte oppgaver? Da har du det som trengs for å kunne bli en 1´er som apotektekniker.

Hvem kan jobbe som apotektekniker i Apotek 1?

En apotektekniker har autorisasjon som helsepersonell. Utdannelsen får du gjennom 3 år på helse- og sosialfaglinjen på videregående skole. Du kan lese mer omutdannelsen på www.apotektekniker.no.

I Apotek 1 ansetter vi fortrinnsvis autoriserte apotekteknikere, men annen type bakgrunn og erfaring kan også være aktuell.
Ta gjerne kontakt med det apoteket du kunne tenke deg å jobbe i, for å høre om det finnes muligheter der.

Hva gjør en apotektekniker?

Du jobber under faglig ledelse av farmasøytene på apoteket, og rapporterer til apotekeren.
En vesentlig del av arbeidet går ut på å ha direkte kundekontakt, enten i resepturen eller i selvvalget, og i møtet med kunden skal du kunne gi råd og veiledning.

Hvilke utviklingsmuligheter har jeg?

Etter en tid i jobben vil du kanskje ønske større utfordringer og mer ansvar. En mulighet er å delta i, og på sikt, bli leder for et salgsteam. Alle apotekene våre har et salgsteam og en salgsteamleder. Salgsteamet skal bidra som ressurspersoner innenfor kundebehandling og salg. Teamet planlegger kampanjer, beregner salgsmål, vurderer virkemidler som annonsering, eksponering i hyllene og demodager, sørger for å få personalet ”med” på kampanjene og evaluerer resultater – i tillegg til forefallende arbeid i selvvalget. Her ligger det spennende muligheter for deg som er interessert i salg!

Eller kanskje du ønsker å fordype deg innen et spesielt fagområde? Mange av våre apotekteknikere har spisskompetanse innen fagområder som stomi, sårbehandling, hud og inkontinens. Les mer under kompetanseutvikling for apotekteknikere.

Apotek 1 er godt representert over hele Norge. Det betyr at du sannsynligvis kan finne en jobb i nærmiljøet – også hvis du skal flytte til en annen del av landet.

Hvordan søker jeg stilling som apotektekniker i Apotek 1?

Klikk på linken under kartet på høyre side – da får du opp en oversikt over alle våre ledige stillinger.
Du kan også ta direkte kontakt med det apoteket du ønsker å jobbe i for å høre hvilke muligheter du har. Rekrutteringsprosessen kan du lese mer om her.