Farmasistudent - bli en 1´er!

Vil du bli en 1´er allerede mens du studerer? Få en solid referanse på CV-en din! Hos oss har du mange muligheter fra 1. studieår.

Illustrasjon: Bli en 1'er

Du kan søke praksisplass i ett av våre apotek, ta sommerjobb eller få en deltidsjobb du kan kombinere med studiene dine. Uansett hva som er aktuelt for deg, vil du få verdifull erfaring, god veiledning og en solid referanse til CV-en din.

Hvem kan jobbe i Apotek 1?

Det er farmasøyter som utgjør den faglige tyngden i apoteket. Når vi har ledige stillinger, ser vi etter faglig dyktige farmasøyter som ønsker å lære mer, og som brenner for å bruke egen kompetanse slik at den kommer kundene våre til gode.

Vi er bevisst det store ansvaret vi har som kunnskapsformidlere. Derfor vil vi sørge for at vi har, og videreutvikler den kompetansen kundene til en hver tid etterspør.

Farmasistudent

Du kan velge mellom to utdanningsløp for å bli farmasøyt. Bachelorstudiet (3-årig) gir tittelen reseptarfarmasøyt. Masterstudiet (5-årig) gir tittelen provisorfarmasøyt. De ulike løpene kan du lese mer om på http://www.farmasifag.no/

Vi er Norges største farmasøytiske arbeidsgiver og kan gi deg brikkene du trenger for å bygge karrieren din.
Det er ingen hemmelighet at de mest attraktive avgangsstudentene har mange valgmuligheter etter endt studium. Så hvordan er det lurt å legge opp løpet for å bli en attraktiv kandidat?
Vårt klare råd er: skaff deg variert erfaring! Gjerne fra flere apotek med forskjellige spesialområder.
I en rekrutteringsprosess hos oss er gode referanser fra tidligere arbeidsforhold avgjørende. Ved å skaffe deg variert arbeidserfaring får du i tillegg en CV som blir lagt merke til.

Praksisplass

Praksisperioden er en strålende anledning for deg til å bli kjent med oss, og for oss til å bli kjent med deg. Vår målsetning er at du skal lære, og samtidig bli inspirert til å ta fatt på din arbeidskarriere mens du er ute i praksis! Du kommer til å jobbe sammen med gode veiledere som sørger for at du får lære om hverdagen på et apotek, og at du får lov til å prøve ut egen kunnskap.

Hvordan søke om praksisplass?

Veiledet praksis er en del av bachelor- og masterstudiet i farmasi.
Tildeling av praksisapotek skjer gjennom Apotekerforeningen. Du kan altså ikke ta direkte kontakt med et apotek for å søke plass. Det du kan gjøre, er å orientere deg om hvilke av våre apotek som er med i praksispoolen, og så søke deg hit når du har fått trekningsnummer fra Apotekerforeningen. Du kan lese mer om tildeling av praksisplass og hvordan du søker på http://www.apotek.no/utdanning-og-arbeid/praksispool.aspx

Sommerjobb

Lyst til å lære mer, tjene penger, få en tung referanse på CV-en og kanskje til og med se en ny del av landet?
Alt dette er mulig hvis du søker sommerjobb i Apotek 1. Ta direkte kontakt med det apoteket du kunne tenke deg å jobbe i, og spør om hvilke muligheter du har.
Klikk på ”Finn ditt Apotek 1” i menyen på toppen av siden, så får du oversikt over alle våre apotek.

Deltidsjobb

Allerede fra 1. studieår kan du søke deltidsjobb hos oss.
Visste du at Apotek 1 er den kjeden med absolutt flest senterapotek? Senterapotekenes åpningstider gir gode muligheter for deg som ønsker en deltidsjobb ved siden av studiet.
Ta direkte kontakt med det apoteket som er aktuelt. Apotekeren kan fortelle deg hvilke muligheter som finnes, og om apoteket har spesiell kompetanse som kan være interessant for deg.

Avgangsstudent

Er du avgangsstudent og ønsker å bli en 1´er?
Klikk på kartet på høyre side for å få en oversikt over ledige stillinger i Apotek 1.
Når du går inn på de enkelte stillingene, finner du også en beskrivelse av det enkelte apoteket. Mange av våre apotek har spesialkompetanse innenfor ett eller flere fagfelt.
Hvordan vil du at arbeidsdagen din skal se ut? Er et travelt senterapotek med høyt tempo det som frister, eller kunne du for eksempel tenke deg å jobbe på et apotek med kompetanse innen veterinærmedisin? Mulighetene er der. Mange nyutdannede velger Apotek 1 som sin første arbeidsgiver. De fleste får jobb lenge før studieslutt, så vær tidlig ute!

Finner du ikke det du leter etter? Send en e-post til jobb@apotek1.no
Selve rekrutteringsprosessen kan du lese mer om her.