Møt vår apoteker

Hvordan er det å være leder i Apotek 1? Les hva en av apotekerne våre mener om lederrollen, utviklingsmulighetene og støtteapparatet.

Apoteker/bestyrer

Navn: Mahsa Monazamkia
Alder: 28 år
Liker: Den første vårdagen, å være sammen med familie og venner, EM/VM i fotball
Misliker: Småkryp, ”Facebookmani”, sennep
Spiser gjerne: Pepperbiff med gratinerte poteter

Jeg studerte til cand pharm ved universitetet i Gøteborg, og jobbet i 4 måneder på Apoteket AB før jeg begynte å jobbe som farmasøyt i Apotek 1 i januar 2009.

Jeg må si jeg følte meg trygg og ivaretatt fra første stund. Bortsett fra den faglige biten, var det mye som var nytt for meg som svensk farmasøyt. Jeg fikk utrolig mye hjelp og input fra flinke kollegaer og Apotek 1s kvalitetssystem. Jeg merket raskt at Apotek 1 har et nært forhold til sine ansatte, og jeg visste jeg ville komme til å trives.

I dag jobber jeg som apoteker på Apotek 1 Holmestrand.
I min jobb som daglig leder møter jeg ofte nye utfordringer, og her mener jeg det er svært viktig å utnytte de fantastiske hjelpemidlene Apotek 1 tilbyr i form av regionleder, kvalitetssikringssystemer osv.

Apotek 1 har mange kurs og forskjellige seminarer som tilbys medarbeidere som har ambisjoner om å utvikle seg i jobben. Jeg har alltid hatt klare tanker om hva jeg vil, og har derfor søkt seminarer som har passet for meg.

Karrieremessig synes jeg fremtiden ser lys ut! Jeg stortrives i jobben min og utfordringene som hører med bidrar bare til å gjøre hverdagen mer spennende enn den ellers ville vært.

Hos Apotek 1 ser jeg at det er mulig å videreutvikle meg til det beste jeg kan bli innenfor mitt fag.