Illustrasjonsbilde

Reiseråd til reisemål

Vi har alle ulike ønsker om reisemål, men felles for dem alle er at uansett hvor du skal, så er det noen ting du bør ha med deg i bagasjen. Vær godt forberedt på de små uhellene, så får du mer tid til kos. Vi ønsker deg en opplevelsesrik reise!  

 • Illustrasjonsbilde: Festivalsommer

  Festivalsommer

  Sommertid er festivaltid! Her får du tips om hva du bør pakke med deg i sekken for en optimal festivalopplevelse!

 • Bilde av baby som bader

  Badeferie

  Endelig ferie! Herlige dager med lek og kos i vann og sand. Ikke la små bagateller ødelegge drømmeferien, bruk litt tid hos oss når du skal planlegge turen.

 • Bilde av gutt på fisketur

  Norgesferie

  Mange forbinder ferie her hjemme i Norge med en aktiv ferie. Om det så er vandring i skog og mark eller snekring, saging og maling på hytta – vi gjør ting vi ikke er så vant til. Her får du gode råd til hva du bør ta med på en typisk norgesferie.

 • Bilde av kvinne på kamel

  Langt å reise

  Planlegger du å reise til fjernere strøk i ferien? Lange reiser kan være en tålmodighetsprøve både for store og små. Her får du gode råd for hvordan du kan gjøre turen litt mer behagelig - og kanskje hyggeligere for alle!

 • Bilde av en gutt på en eksotisk strand

  Eksotisk ferie

  Når du skal langt av gårde for å oppleve en fremmed kultur eller oppsøke eksotiske strender, bør forberedelsene starte i god tid før avreise. Husk at reiseapotek er alltid god investering for en mer vellykket ferie.

 • Bilde av en dame som klatrer i en fjellvegg

  Ekstremferie

  Tiltrekkes du av å kjøre off-piste, hoppe i fallskjem, bestige fjelltopper, dykke, rafte eller sykle i terrenget? Valgene er mange for utøvere av ekstremsport og det er viktig å være godt forberedt på ulykker.

 • Bilde av jente i storby

  Storbyferie

  Rusle gatelangs i Paris med kjæresten, helgetur med gutta til London eller langweekend i New York med venninnene. Mange benytter ferie til å nyte storbylivet rundt om i verden. Få gode råd om hva du bør ta med deg her.