Illustrasjonsbilde

Sex og samliv

Nedenfor kan du finne alle våre artikler om temaer knyttet til sex og samliv.

 • Bilde av et par i sengen

  Sexhjelpemidler

  Et godt sexliv er viktig for god helse. Sexhjelpemidler kan bidra til dette, og mange foretrekker å handle slike produkter via netthandel. Vi kan tilby et seriøst sortiment med høy kvalitet.

 • Bilde an kondom i hånd

  Prevensjon

  Kondom eller P-pille? Hvilke prevensjonsmidler finnes? Hvordan brukes de riktig? Hva med nødprevensjon? Vi har samlet nyttig informasjon om prevensjon som vi vet mange lurer på. Les svarene her.

 • Bilde av to personer

  Bruk av hormonelle prevensjonsmidler

  Prevensjonsmidler med hormoner er legemidler som beskytter mot graviditet ved å hindre eggløsning og/eller gjør slimet i livmorhalsen ugjennomtrengelig for sædceller. Det finnes i dag mange ulike metoder for å oppnå god beskyttelse mot graviditet.

 • Bilde av en dame som leser et pakningsvedlegg

  Nødprevensjon

  Nødprevensjon kalles også "angrepille" eller kriseprevensjon, og skal kun brukes som nødløsning etter et ubeskyttet samleie eller hvis annen prevensjon har sviktet.

 • Bilde av en slapp blomst

  Potensproblemer

  Impotens og erektil dysfunksjon er manglende evne til å oppnå, eller vedlikeholde tilstrekkelig reisning av penis til å kunne gjennomføre samleie. Dette kan føre til dårlig selvfølelse og problemer i parforholdet.

 • Kvinne med spørsmål

  10 vanlige myter om p-piller

  Det verserer mange myter og misoppfatninger når det gjelder p-piller og bruk av p-piller. Her tar vi livet av noen av de vanligste mytene!

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.