Illustrasjonsbilde

Sex og samliv

Seksuelle erfaringer og lysten til å utforske seksuelle sider ved seg selv er varierende, men gode råd på veien kommer alltid godt med. Her finner du noen produkttips for sikker prevensjon og tips til hjelpemidler for et variert samliv. Les også om de ulike seksuelt overførbare sykdommene på denne siden.     

 • Sexhjelpemidler

  Sexhjelpemidler

  Sexhjelpemidler som dildoer, vibratorer og vaginalkuler kan bidra til et bedre og mer variert sexliv. Både om du er alene eller skal kose deg sammen med noen du er glad i. Husk en god glidekrem for økt nytelse.    

 • Bilde an kondom i hånd

  Prevensjon

  Kondom eller P-pille? Hvilke prevensjonsmidler finnes? Hvordan brukes de riktig? Hva med nødprevensjon? Vi har samlet nyttig informasjon om prevensjon som vi vet mange lurer på. Les svarene her.

 • Bilde av to personer

  Bruk av hormonelle prevensjonsmidler

  Prevensjonsmidler med hormoner er legemidler som beskytter mot graviditet ved å hindre eggløsning og/eller gjør slimet i livmorhalsen ugjennomtrengelig for sædceller. Det fins mange ulike metoder for å oppnå god beskyttelse mot graviditet i dag.

 • Bilde av en dame som leser et pakningsvedlegg

  Nødprevensjon

  Nødprevensjon (også kalt "kriseprevensjon" eller "angrepille") skal kun brukes som nødløsning for å forhindre graviditet etter ubeskyttet samleie eller hvis annen prevensjon har sviktet.

 • Potensproblemer impotent

  Potensproblemer

  Impotens og erektil dysfunksjon er manglende evne til å oppnå, eller vedlikeholde tilstrekkelig reisning av penis til å kunne gjennomføre samleie. Dette kan føre til dårlig selvfølelse og problemer i parforholdet.

 • Kvinne med spørsmål

  10 vanlige myter om p-piller

  Det verserer mange myter og misoppfatninger når det gjelder p-piller og bruk av p-piller. Her tar vi livet av noen av de vanligste mytene!

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.