Spør Apotek 1

Still spørsmål om våre produkter, legemiddelbruk og råd om egen helse til våre farmasøyter. Svaret sender vi til epostadressen du oppgir. Vi svarer vanligvis på henvendelser i løpet av 1 arbeidsdag.

For mer informasjon, se vilkår for tjenesten.

 • Dame som blåser løvetann

  5 tips mot pollenplager

  Våren er i anmarsj flere steder i landet, og pollenspredningen er i gang allerede. Her gir vi deg noen tips om hva du kan gjøre for å redusere plagene.

 • Solkremtips

  5 gode solkremtips

  Solkrem filtrerer vekk skadelige UV-stråler fra solen. For at solkremen skal virke optimalt og gi god beskyttelse er det noen forholdsregler man bør ta.

 • Illustrasjonsbilde

  Se våre parfymefrie hudpleienyheter

  Mange av våre kunder er opptatt av at de ikke ønsker parfyme i produktene de skal bruke. Gjelder det deg? Har du sett disse nyhetene?

 • Cliniderm solkrem

  Cliniderm solpleie

  For å nyte solen på en trygg måte er det viktig å beskytte seg mot solens stråler. Cliniderm Sun solpleie gir god beskyttelse for store og små, til kropp og ansikt. Nyt solen!

 • Prestige solbriller

  Prestige solbriller

  Prestige solbriller har linser med 100% beskyttelse mot de skadelige UVA- og UVB-strålene fra solen. Hos Apotek 1 finner du nå et godt utvalg til motebevisste voksne og barn.

   

 • Unge mennesker

  Vanlige spørsmål om kviser og uren hud

  Kviser og uren hud kan gi selvtilliten en knekk.  Men, heldigvis varer ikke kviser hele livet og de fleste opplever at problemet avtar etter puberteten. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av en baby

  Vanlige spørsmål om baby og barn

  Spedbarnstiden er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som småbarnsforeldre har stilt oss.
   

 • Bilde av intimprodukter

  Vanlige spørsmål om intim og underliv

  Mange syns det kan være vanskelig å snakke om problemer relatert til intim og underliv. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.

 • Bilde av en gravid mage

  Vanlige spørsmål om graviditet

  Graviditeten er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som gravide har stilt oss.