Spør Apotek 1

Still spørsmål om våre produkter, legemiddelbruk og råd om egen helse til våre farmasøyter. Svaret sender vi til epostadressen du oppgir. Vi svarer vanligvis på henvendelser i løpet av 1 arbeidsdag.

For mer informasjon, se vilkår for tjenesten.

 • Bilde av mor og barn

  Tørr hud

  Her finner du rådene og de gode produktene som hjelper deg med å unngå tørr og ru hud. Ofte er det enkle grep som skal til for å oppnå en myk og fin hud. Ikke minst er det viktig å forebygge tørrhet da eksem fort kan blusse opp hvis huden blir for tørr.

 • Bilde av en dame

  Tørr ansiktshud

  Tørr ansiktshud kjennetegnes av små porer og en jevn og matt overflate.  Å være tørr i huden er ofte normaltilstanden for mange og det er derfor viktig å velge korrekte pleieprodukter for å unngå ytterligere uttørring, linjer og ubehag. 

 • kampanjebilde av lipikar serien

  La Roche-Posay 30%

  La Roche-Posay Lipikar er en serie med kroppspleieprodukter for deg med tørr, irritert eller kløende hud. Serien inneholder karitésmør som tilfører fuktighet og demper irritasjoner. Les også om Cicaplast.

 • Eucerin pH5 til tørr og sensitiv hud

  Eucerin pH5 hudpleie 50%

  Eucerin pH5 fører kroppspleieprodukter som er velegnet for sensitiv, irritert og tørr hud. Alle produktene har klinisk dokumentert effekt og er utviklet i samarbeid med hudleger.

 • Bilde av en munn

  Tørre lepper

  Tørre lepper er noe som mange av oss plages med. Ikke bare er det ubehagelig, men det kan også føre til såre munnviker og sprekker. Vær og vind, slikking og biting fører til slitasje og at fuktighet forsvinner. Ofte er problemet størst om høsten og vinteren når det er kaldt ute og tørt innendørs på grunn av fyring og annen oppvarming.

 • Unge mennesker

  Vanlige spørsmål om kviser og uren hud

  Kviser og uren hud kan gi selvtilliten en knekk.  Men, heldigvis varer ikke kviser hele livet og de fleste opplever at problemet avtar etter puberteten. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av en baby

  Vanlige spørsmål om baby og barn

  Spedbarnstiden er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som småbarnsforeldre har stilt oss.
   

 • Bilde av intimprodukter

  Vanlige spørsmål om intim og underliv

  Mange syns det kan være vanskelig å snakke om problemer relatert til intim og underliv. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.

 • Bilde av en gravid mage

  Vanlige spørsmål om graviditet

  Graviditeten er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som gravide har stilt oss.