Spør Apotek 1

Still spørsmål om våre produkter, legemiddelbruk og råd om egen helse til våre farmasøyter. Svaret sender vi til epostadressen du oppgir. Vi svarer vanligvis på henvendelser i løpet av 1 arbeidsdag.

For mer informasjon, se vilkår for tjenesten.

 • Illustrasjonsbilde: Tørr hud

  Tørr hud - en fuktighetskremguide

  Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av krukker, tuber, kremer og salver mot tørr hud. Vi har laget en kremguide slik at du lettere kan finne riktig produkt for ditt behov.

 • Bilde av vitaminer

  Anbefalinger for vitaminer og mineraler

  I forskjellige livsfaser kan det være at man trenger tilskudd av ulike vitaminer eller mineraler. Se hvilke anbefalinger som gjelder for deg og din livssituasjon.

 • Ansiktspleie ved tørr hud

  God ansiktspleie for tørr hud

  Hudtypen din avgjør hvilken pleie huden din trenger. Her kan du lese om den tørre hudtypen, hva den kjennetegnes av, og hva den har behov for.

 • Unge mennesker

  Vanlige spørsmål om kviser/ uren hud

  Kviser og uren hud kan gi selvtilliten en knekk. Men som regel varer ikke kviser hele livet, og de fleste opplever at problemet avtar etter puberteten. På denne siden finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av intimprodukter

  Vanlige spørsmål om intim og underliv

  Mange syns det kan være vanskelig å snakke om problemer relatert til intim og underliv. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av en baby

  Vanlige spørsmål om baby og barn

  Spedbarnstiden er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som småbarnsforeldre har stilt oss.
   

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.

 • Bilde av en gravid mage

  Vanlige spørsmål om graviditet

  Graviditeten er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som gravide har stilt oss.