Spør Apotek 1

Still spørsmål om våre produkter, legemiddelbruk og råd om egen helse til våre farmasøyter. Svaret sender vi til epostadressen du oppgir. Vi svarer vanligvis på henvendelser i løpet av 1 arbeidsdag.

For mer informasjon, se vilkår for tjenesten.

 • Pigmentflekker, pigmenter og fregner

  Unngå pigmentflekker!

  Pigmentflekker eller "leverflekker" er noe de fleste opplever enten etter for mye sol, ved graviditet eller p-pillebruk. Det finnes både gode forebyggende råd og produkter som kan benyttes etter at pigmentflekkene har oppstått. Mer om det her.

 • Solkremguide

  Finn riktig solkrem - en solkremguide

  Leter du etter en spesiell solkrem eller har ønsker i forhold til hva solkremen din skal inneholde? Les om egenskaper i en solkrem og test vår søkefunksjon.

 • Solkremtips

  5 gode solkremtips

  Solkrem filtrerer vekk skadelige UV-stråler fra solen. For at solkremen skal virke optimalt og gi god beskyttelse er det noen forholdsregler man bør ta.

 • Bilde av intimprodukter

  Vanlige spørsmål om intim og underliv

  Mange syns det kan være vanskelig å snakke om problemer relatert til intim og underliv. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av en baby

  Vanlige spørsmål om baby og barn

  Spedbarnstiden er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som småbarnsforeldre har stilt oss.
   

 • Unge mennesker

  Vanlige spørsmål om kviser/ uren hud

  Kviser og uren hud kan gi selvtilliten en knekk. Men som regel varer ikke kviser hele livet, og de fleste opplever at problemet avtar etter puberteten. På denne siden finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.

 • Bilde av en gravid mage

  Vanlige spørsmål om graviditet

  Graviditeten er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som gravide har stilt oss.