Illustrasjonsbilde

Strømper og klær

Her finner du informasjon og produkter fra oss i Apotek 1 i kategorien strømper og klær.

 • Kompresjonsstrømper

  Kompresjons-/støttestrømper

  En god kompresjons-/ støttestrømpe i rett størrelse reduserer hevelser  og ubehag i bena ved graviditet, lange reiser, mye ståing og gåing eller  etter kirurgiske inngrep.

 • Ullklær

  Ullklær til liten og stor

  Ull er et rent naturprodukt som gir deilig varme på kjølige dager. Her finner du undertøy, sokker og ullbukser til liten og stor. Passer like godt til bruk på skolen, i barnehagen, til fjellturen eller som et ekstra tynt lag under selskapstøyet.

 • Jobst kompresjonsstrømper

  Jobst kompresjonsstrømper

  Kompresjonsstrømper er en viktig faktor i forebygging og behandling av plager og sykdommer relatert til venøse problemer. Strømpene er med på å øke tilbakestrømning av blodet fra bena til hjertet og reduserer plager knyttet til åreknuter, urolige ben, hovne ben og blodpropp.

 • Måleskjema for støttestrømper fra Jobst

  Måleskjema for kompresjonsstrømper fra Jobst

  Når du velger en kompresjonsstrømpe, er det viktig at størrelsen er riktig. Ved hjelp av denne veilederen fra Jobst, kan du lett måle omkrets på ben og hofter for å finne den som gir best effekt.

 • Ta vare på ulla

  Slik tar du godt vare på ullklærne dine

  Ull er varme, ull er glede, ull er omsorg. Her får du vite mer om ullens gode egenskaper. Tar du godt vare på ulla, varer gleden og varmen lenger.