Temaer

På denne siden får du en oversikt over våre temasider

 • Bilde av en dame under eifeltårnet

  Tema: Reise

  Ut på tur - da bør kanskje reiseapoteket ditt oppdateres før ferien? Her har vi samlet anbefalinger og gode reisetips tilpasset både ulike reisemål og ulikt reisefølge.

 • Illustrasjonsbilde: eResept

  Tema: E-resept

  Hent resepten din hos oss i Apotek 1.  På www.mineresepter.no kan du enkelt se oversikten over dine resepter og enkelt hente de hos et av våre apotek. Les mer på vårt temasenter om e-resept.

 • Illustrasjonsbilde: Dame og ordsky

  Det du ikke visste vi kan hjelpe med

  Det er mange spørsmål og temaer som man kanskje ikke ønsker å snakke med hvem som helst om. Noen av dem kan du finne informasjon om her - eller du kan spørre oss i ditt nærmeste Apotek 1.

 • Illustrasjon: Sol fra skyfri himmel

  Tema: Sol

  God solbeskyttelse reduserer rynker og hudskader senere i livet. Les mer om solbeskyttelse, hvilke krav du bør stille til solkrem og se vårt brede utvalg her. 

 • Animert bilde av en gutt i sengen

  Tema: Influensa/forkjølelse

  Influensa, eller bare litt forkjølet? Uansett om du er blitt syk, eller vil være litt i forkant - her finner du mye informasjon og nyttige tips på vårt temasenter. Her finner du også de gode egenbehandlingsproduktene.

 • Illustrasjonsbilde: Dame som hviler på brystkassen til en mann

  Tema: Hjertehelse!

  Å kjenne sin egen hjertehelse er viktig for å kunne sette i gang tiltak tidlig. Les mer om hvordan du gjennom livstilstiltak som økt fysisk aktivitet, gode kostholdsvaner og eventuelt røykekutt kan ta godt vare på hjertet ditt.

 • Illustrasjonsbilde for ulike tjenester i apotek

  Tjenester i Apotek

  Det er mye du kan overlate til oss. Visste du at en av våre viktigste arbeidsoppgaver er å gi råd og veiledning - og at vi har en rekke tjenester som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere for deg.

 • Illustrasjonsbilde: Allergi

  Tema: Astma og allergi

  Astma og allergi er et voksende problem i Norge i dag. Få gode råd om hvordan du takler både astma og allergi på vårt temasenter.

 • Tørr og atopisk hud

  Hudpleie ved tørr og atopisk hud

  Mange opplever at problemer med tørr eller atopisk hud forbedres ved hjelp av gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her gir vi deg våre tips og råd for best å ta vare på huden om den er tørr, klør, svir eller er atopisk.

 • Illustrasjonsbilde av person med diabetes

  Tema: Diabetes

  Å mestre et liv med diabetes krever kunnskap, ferdigheter og motivasjon – for eksempel i forhold til legemidler, kosthold og mosjon. Les mer om diabetes på vårt temasenter

 • Røykeslutt temasenter

  God hjelp til din røykeslutt

  Ved ønske om å stumpe røyken eller å kutte ned på antall sigaretter, opplever mange at det blir enklere og mer effektivt om man bruker erstatningprodukter med nikotin i en overgangsfase. 

 • Kviser og uren hud

  Eksperthjelp ved uren hud og kviser

  Mange opplever at problemer med kviser og uren hud kan forbedres ved hjelp av gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her gir vi deg våre tips og råd for best å ta vare på huden din om du har uren hud og kviser.

 • Søvn søvnproblemer

  Tema: Søvn/Søvnproblemer

  Søvnløshet (insomni) er blant de vanligste årsakene til legebesøk og legemiddelbruk i allmennpraksis. Omlag 1/3 av befolkningen har søvnvansker fra tid til annen. Her har vi samlet litt aktuell informasjon, og gode råd og produkter om hvordan man kan takle søvnproblemer.

 • Ansiktspleie

  God ansiktspleie - gjennom hele livet!

  God ansiktspleie er like viktig i alle aldre. Om huden din er normal, tørr, fet eller begynner å få de første aldringtegnene, så er det mye du kan gjøre for å oppnå en frisk og fin hud. Hos oss fører vi blant annet merker som Vichy, Avène, Cosmica og La Roche-Posay som alle er apotekseksklusive hudpleiemerker. 

 • Ned i vekt temasenter

  God hjelp til din vektreduksjon

  Ved ønske om å gå ned i vekt, må man ta de riktige valgene i forhold til hva man spiser. Det er ikke alltid like enkelt for fristelsene er rundt oss overalt. Men mange opplever at det kan være en god hjelp å bytte ut ett eller flere av dagens måltider med mettende og riktig sammensatte kosterstatninger.