Bilde av et dameansikt

Tema: God ansiktspleie

Huden i ansiktet blir påvirket av hvordan du lever og hva du spiser og drikker. For å oppnå en hud med glød og spenst er det viktig å kombinere et sunt kosthold med mosjon og ikke minst et godt hudpleieprogram. Før man kan finne de gode hudpleieproduktene må man identifisere hudtypen sin og hvilke behov akkurat den hudtypen har.

 
 • Ansiktspleie ved tørr hud

  God ansiktspleie for tørr hud

  Hudtypen din avgjør hvilken pleie huden din trenger. Her kan du lese om den tørre hudtypen, hva den kjennetegnes av, og hva den har behov for.

 • Ansiktspleie normal/kombinasjonshud

  Pleie av normal/kombinasjonshud

  Mange med normal/kombinasjonshud synes det er vanskelig å finne riktige rutiner for pleie av huden, fordi huden føles tørr og fet på samme tid. Her får du de viktigste rådene for optimal pleie av denne hudtypen.

 • Bilde av en dame

  God ansiktspleie for fet hud

  Hvordan du bør pleie huden din avhenger av hvilken hudtype du har. Her får du råd om hva en fet hudtype trenger av pleie og produkter.

 • Hudpleie til menn

  Ansiktspleie til menn

  Visste du at huden til menn ofte er fetere og grovere enn kvinnens? Selv om menn ofte har en fet hud kan den være fuktfattig - det er derfor viktig med produkter som tilfører mye fukt uten at de er for fete.

 • Bilde av to unge jenter

  Ansiktspleie til ung hud

  Ung hud er ofte litt fet, og trenger generelt sett en god rens og fuktighetskrem til ansikt og hals. God hudpleie i ung alder legger grunnlaget for hudens utseende i årene som kommer. Ikke minst er det viktig å være forsiktig i solen for å unngå hudskader senere i livet.

 • Bilde av moden dame

  Ansiktspleie for aldrende hud

  Har du begynt å få aldringstegn som fine linjer, ujevn hudtone eller rynker? Her får du rådene om hvordan du tar best mulig vare på huden din!

 • Ansiktsrens, rens av huden

  Rens av huden

  Å rense huden er noe av det viktigste du gjør for huden din. Her kan du lese mer om hvorfor, og hvilken rens som egner seg for din hudtype.

 • Kviser og uren hud

  Eksperthjelp ved uren hud og kviser

  Mange opplever at problemer med kviser og uren hud kan forbedres ved hjelp av gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her gir vi deg våre tips og råd for best å ta vare på huden din om du har uren hud og kviser.

 • Bilde av dame

  Sminke

  Mange liker å sminke seg litt ekstra til fest, mens de holder hverdagssminken mer nøytral. Invester i gode produkter og koster, så blir ofte resultatet både penere og lettere å oppnå.

 • Avene hudpleie til ansiktet

  Avène ansiktspleie 30%

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud. 
 • La Roche-Posay ansiktspleie

  La Roche-Posay ansiktspleie 30%

  La Roche-Posay har et meget godt utvalg av produkter til ansiktspleie for deg med normal, tørr, fet eller rød hud i ansiktet. Her finner du også fysiologiske renseprodukter for deg med ekstra sensitiv hud.

 • Vichy dag- og nattkremer

  Vichy utvalgt ansiktspleie 30%

  Vichy gir deg dag- og nattkremer av høy kvalitet og god toleranseevne til normal, sensitiv, tørr eller fet hud. Også for deg med kviser eller ujevn pigmentering finnes det gode produkter.

 • Eucerin ansiktspleie

  Eucerin ansiktspleie

  Eucerin har renseprodukter og ansiktskremer tilpasset for aldrende, uren, tørr, rødmusset eller sensitiv ansiktshud. Alle produktene har klinisk dokumentert effekt og hudvennlighet, og er utviklet i samarbeid med hudleger for å sikre at huden får den beste pleie.

 • REN hudpleie

  REN hudpleie

  REN Skincare er hudpleie for ansikt og kropp som gir deg en frisk og ren hud som holder seg yngre lengre.

 • Cosmica Face

  Cosmica Face ansiktspleie

  Cosmica Face tilbyr deg effektive, skånsomme og parfymefrie produkter for rengjøring og fuktpleie til ansiktet. Husk også solkrem med høy nok solfaktor om du skal være ute.

 • Isispharma hudpleie

  Isispharma hudpleie 50%

  Isispharma har reparerende hudpleie for deg som ønsker friskere hud. Her finner du produkter som kan hjelpe mo ujevn hudtone, flassende, kløende og ekstremt tørr hud.