Bilde av et dameansikt

Tema: God ansiktspleie

Huden i ansiktet blir påvirket av hvordan du lever og hva du spiser og drikker. For å oppnå en hud med glød og spenst er det viktig å kombinere et sunt kosthold med mosjon og ikke minst et godt hudpleieprogram. Før man kan finne de gode hudpleieproduktene må man identifisere hudtypen sin og hvilke behov akkurat den hudtypen har.

 
 • Ansiktspleie ved tørr hud

  Tørr ansiktshud

  Tørr ansiktshud kjennetegnes av små porer og en jevn og matt overflate.  Å være tørr i huden er ofte normaltilstanden for mange og det er derfor viktig å velge korrekte pleieprodukter for å unngå ytterligere uttørring, linjer og ubehag. 

 • Ansiktspleie normal og blandet hud

  Normal/blandet ansiktshud

  Blandingshud kjennetegnes ofte av at huden i kinnene er tørre, mens den såkalte T-sonen (pannen, nesen og haken) er fet.  Dette er en hudtype som både har fete og tørre partier og det er derfor viktig med pleie tilpasset spesielt denne hudtypen.

 • Bilde av en dame

  Fet ansiktshud

  Fet ansiktshud preges ofte av blanke partier - spesielt i panne, på nesen og haken.  Porene er ofte store og man har en høy talgproduksjon. Fet hud krever nøye oppfølging i forhold til rens og pleie for å unngå urenheter.

 • Hudpleie til menn

  Ansiktspleie til menn

  Visste du at huden til menn ofte er fetere og grovere enn kvinnens? Selv om menn ofte har en fet hud kan den være fuktfattig - det er derfor viktig med produkter som tilfører mye fukt uten at de er for fete.

 • Bilde av to unge jenter

  Ansiktspleie til ung hud

  Ung hud er ofte litt fet, og trenger generelt sett en god rens og fuktighetskrem til ansikt og hals. God hudpleie i ung alder legger grunnlaget for hudens utseende i årene som kommer.  Ikke minst er det viktig å være forsiktig i solen for å unngå hudskader senere i livet.

 • Bilde av en dame

  Ansiktspleie til voksen hud

  Voksen hud trenger alltid fuktighet, men kan ha godt av mer avanserte produkter som både forebygger og reduserer tegn til hudaldring. Dersom man ønsker de beste resultatene mot hudaldring anbefales både rens, antirynke dag, natt og øyekrem samt et serum for daglig bruk.

 • Bilde av en dame

  Ansiktspleie til moden hud

  Aldrende og moden hud trenger mer enn bare fukt. Den har fått synlige rynker, har mindre elastisitet og føles ofte litt tørr. Til denne hudtypen anbefales det ansiktskrem og øye-/leppekrem med anti-rynkeeffekt og gjerne et serum for økt volum.

 • Ansiktsrens, rens av huden

  Rens av huden

  God rens av huden hver dag, gir huden mer glød og forsterker virkningen av din ansiktskrem. Det finnes rens tilpasset ulike hudtyper, så velg den som passer din hud best. Se et stort utvalg og finn din favoritt her.

 • Kviser og uren hud

  Eksperthjelp ved uren hud og kviser

  Mange opplever at problemer med kviser og uren hud kan forbedres ved hjelp av gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her gir vi deg våre tips og råd for best å ta vare på huden din om du har uren hud og kviser.

 • Bilde av dame

  Sminke

  Sminke brukes for å fremheve dine naturlig pene trekk og kamuflere ujevnheter. Invester i gode produkter og påføringsutstyr, så blir ofte resultatet både lettere å oppnå og penere.

 • Avene hudpleie

  Avène ansiktspleie 30%

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud. 
 • La Roche-Posay ansiktspleie

  La Roche-Posay ansiktspleie

  La Roche-Posay har et meget godt utvalg av produkter til ansiktspleie for deg med normal, tørr, fet eller rød hud i ansiktet. Her finner du også fysiologiske renseprodukter for deg med ekstra sensitiv hud.

 • Vichy dag- og nattkremer

  Vichy ansiktspleie

  Vichy gir deg dag- og nattkremer av høy kvalitet og god toleranseevne til normal, sensitiv, tørr eller fet hud. Også for deg med kviser eller ujevn pigmentering finnes det gode produkter.

 • Eucerin ansiktspleie

  Eucerin ansiktspleie

  Eucerin har renseprodukter og ansiktskremer tilpasset for aldrende, uren, tørr, rødmusset eller sensitiv ansiktshud. Alle produktene har klinisk dokumentert effekt og hudvennlighet, og er utviklet i samarbeid med hudleger for å sikre at huden får den beste pleie.

 • REN hudpleie

  REN ansiktspleie 30%

  REN Skincare er hudpleie for ansikt og kropp som gir deg en frisk og ren hud som holder seg yngre lengre. Nå får du 30% på all ansiktspleie i serien

 • Cosmica Face

  Cosmica Face ansiktspleie 30%

  Cosmica Face tilbyr deg effektive, skånsomme og parfymefrie produkter for rengjøring og fuktpleie til ansiktet. Husk også solkrem med høy nok solfaktor om du skal være ute.

 • Isispharma hudpleie

  Isispharma hudpleie 50%

  Isispharma har reparerende hudpleie for deg som ønsker friskere hud. Her finner du produkter som kan hjelpe mo ujevn hudtone, flassende, kløende og ekstremt tørr hud.