Bilde av et dameansikt

Huden husker alt - ta godt vare på den gjennom hele livet

Ønsker du å forebygge og redusere aldringstegn, er det viktig å bruke hudpleie tilpasset din hudtype og alder. Hos oss får du effektive produkter og gode råd om hvilke produkter du bør velge.

 • Bilde av to unge jenter

  Ansiktspleie til ung hud

  Ung hud er ofte litt fet, og trenger generelt sett en god rens og fuktighetskrem. God hudpleie i ung alder legger grunnlaget for hudens utseende i årene som kommer.

 • Bilde av moden dame

  Ansiktspleie for aldrende hud

  Har du begynt å få aldringstegn som fine linjer, ujevn hudtone eller rynker? Her får du rådene om hvordan du tar best mulig vare på huden din!

 • Vichy Idealia ansiktspleie

  Vichy Idéalia for mer glød

  Vichy Idéalia ansiktspleie er en serie med ansiktsprodukter som gir huden en ny glød og en jevnere hudtone. Produktene inneholder blant annet fermentert sort te, blåbærekstrakt og det mineraliserende, termalske kildevannet fra Vichy-kilden i Frankrike.

 • Vichy Liftactiv ansiktspleie

  Vichy Liftactiv anti-age ansiktspleie

  Vichy Liftactiv er en serie med produkter som gir oppstrammende antirynkepleie til huden i ansiktet. Dag- og nattkremen gir huden din glød og reduserer rynker og fine linjer. I serien finnes det også et ekstra effektivt serum og øyekrem.

 • Vichy Neovadiol ansiktspleie

  Vichy Neovadiol for spenst og fylde

  Vichy Neovadiol ansiktspleie er en serie som gir huden mer spenst og fylde, samt gir den glød og tilfører næringen som huden trenger i og etter overgangsalderen. Velg varianten Compensating complex i overgangsalder og Magistral etter avsluttet overgangsalder. 

 • Ansiktsrens, rens av huden

  Rens av huden

  Å rense huden er noe av det viktigste du gjør for huden din. Her kan du lese mer om hvorfor, og hvilken rens som egner seg for din hudtype.

 • Bilde av en dame

  God ansiktspleie for fet hud

  Hvordan du bør pleie huden din avhenger av hvilken hudtype du har. Her får du råd om hva en fet hudtype trenger av pleie og produkter.

 • Ansiktspleie ved tørr hud

  God ansiktspleie for tørr hud

  Hudtypen din avgjør hvilken pleie huden din trenger. Her kan du lese om den tørre hudtypen, hva den kjennetegnes av, og hva den har behov for.

 • Avene hudpleie

  Avène ansiktspleie

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud. 
 • Kviser og uren hud

  Eksperthjelp ved uren hud og kviser

  Mange opplever at problemer med kviser og uren hud kan forbedres ved hjelp av gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her gir vi deg våre tips og råd for best å ta vare på huden din om du har uren hud og kviser.

 • Ansiktspleie normal/kombinasjonshud

  Pleie av normal/kombinasjonshud

  Mange med normal/kombinasjonshud synes det er vanskelig å finne riktige rutiner for pleie av huden, fordi huden føles tørr og fet på samme tid. Her får du de viktigste rådene for optimal pleie av denne hudtypen.

 • Bilde av dame

  Sminke

  Mange liker å sminke seg litt ekstra til fest, mens de holder hverdagssminken mer nøytral. Invester i gode produkter og koster, så blir ofte resultatet både penere og lettere å oppnå.

 • Hudpleie til menn

  Ansiktspleie til menn

  Visste du at huden til menn ofte er fetere og grovere enn kvinnens? Selv om menn ofte har en fet hud kan den være fuktfattig - det er derfor viktig med produkter som tilfører mye fukt uten at de er for fete.

 • Bilde av barbering

  Barbering

  Enkle tiltak kan gi et bedre resultat ved barbering, enten du er mann eller kvinne. For mange menn er det å barbere seg i ansiktet et daglig rituale.

 • La Roche-Posay ansiktspleie

  La Roche-Posay ansiktspleie

  La Roche-Posay har et meget godt utvalg av produkter til ansiktspleie for deg med normal, tørr, fet eller rød hud i ansiktet.

 • Cosmica Face

  Cosmica Face ansiktspleie

  Cosmica Face tilbyr deg effektive, skånsomme og parfymefrie produkter for rengjøring og fuktpleie til ansiktet. Husk også solkrem med høy nok solfaktor om du skal være ute.

 • REN hudpleie

  REN hudpleie

  REN Skincare er hudpleie for ansikt og kropp som gir deg en frisk og ren hud som holder seg yngre lengre.