Ansiktspleie

God ansiktspleie - gjennom hele livet!

God ansiktspleie er like viktig i alle aldre. Om huden din er normal, tørr, fet eller begynner å få de første aldringtegnene, så er det mye du kan gjøre for å oppnå en frisk og fin hud. Hos oss fører vi blant annet merker som Vichy, Avène, Cosmica og La Roche-Posay som alle er apotekseksklusive hudpleiemerker med stort utvalg til alle hudtyper. Her kan du lese mer om ansiktspleie og få produkttips som kan hjelpe deg til å få din idealhud.

 • Ansiktspleie normal/kombinasjonshud

  Pleie av normal/kombinasjonshud

  Mange med normal/kombinasjonshud synes det er vanskelig å finne riktige rutiner for pleie av huden, fordi huden føles tørr og fet på samme tid. Her får du de viktigste rådene for optimal pleie av denne hudtypen.

 • Ansiktspleie ved tørr hud

  God ansiktspleie for tørr hud

  Hudtypen din avgjør hvilken pleie huden din trenger. Her kan du lese om den tørre hudtypen, hva den kjennetegnes av, og hva den har behov for.

 • Kviser og uren hud

  Eksperthjelp ved uren hud og kviser

  Mange opplever at problemer med kviser og uren hud kan forbedres ved hjelp av gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her gir vi deg våre tips og råd for best å ta vare på huden din om du har uren hud og kviser.

 • Bilde av en dame

  God ansiktspleie for fet hud

  Hvordan du bør pleie huden din avhenger av hvilken hudtype du har. Her får du råd om hva en fet hudtype trenger av pleie og produkter.

 • La Roche-Posay hudpleie

  La Roche-Posay pleie for sensitiv hud

  La Roche-Posay har gjennom 30 år vært et hudpleiemerke for deg med sensitiv hud. Produktene inneholder få ingredienser og thermalsk kildevann for å roe ned huden. Her finner du ulike serier til kropp og ansikt for en frisk hud. 

 • Vichy hudpleie

  Vichy - hudpleie med kildevann

  Vichy fører hudpleie til ansikt og kropp, samt hårpleie og har lenge vært kjent for sine behagelig hudpleieprodukter basert på det mineralske termalske kildevannet fra Vichy-kilden i Frankrike. I merket finnes det ansiktspleie til ulike hudtyper, kroppspleie, solpleie, dekkende kosmetikk og hårpleie.

 • Avene hudpleie

  Avène ansiktspleie

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud. 
 • Cosmica Face

  Cosmica Face ansiktspleie

  Cosmica Face tilbyr deg effektive, skånsomme og parfymefrie produkter for rengjøring og fuktpleie til ansiktet. Husk også solkrem med høy nok solfaktor om du skal være ute.

 • Nuxe hudpleie

  Nuxe hudpleie

  Nuxe er et av Frankrikes kjente merker innen avansert hudpleie. Produktene er basert på eksklusive ekstrakter fra blomster og planter med herlige dufter og deilige teksturer som trekker raskt inn i huden, uten å tette porene.

 • REN hudpleie

  REN hudpleie

  REN Skincare er hudpleie for ansikt og kropp som gir deg en frisk og ren hud som holder seg yngre lengre.

 • Elizabeth Arden Eight Hour

  Elizabeth Arden Eight Hour hudpleie

  Elizabeth Arden utviklet i 1930 en revolusjonerende hudkrem kalt "eight hour cream" som i ettertid har blitt et av verdens mest kjente merke innen skjønnhetspleie. 

 • Declaré ansiktspleie

  Declaré Caviar Perfection hudpleie

  Declaré Caviar Perfection er ansiktspleie fra Sveits som retter seg mot deg som ønsker en enestående antirynke-effekt. Produktene passer for alle hudtyper og inneholder aktive mineraler, planteekstrakter og e-vitaminer.

 • Ansiktsrens, rens av huden

  Rens av huden

  Å rense huden er noe av det viktigste du gjør for huden din. Her kan du lese mer om hvorfor, og hvilken rens som egner seg for din hudtype.

 • Ansiktspleie for aldrende hud

  Ansiktspleie for aldrende hud

  Har du begynt å få aldringstegn som fine linjer, ujevn hudtone eller rynker? Her får du rådene om hvordan du tar best mulig vare på huden din!

 • Bilde av dame

  Sminke

  Mange liker å sminke seg litt ekstra til fest, mens de holder hverdagssminken mer nøytral. Invester i gode produkter og koster, så blir ofte resultatet både penere og lettere å oppnå.

 • Hudpleie til menn

  Ansiktspleie til menn

  Visste du at huden til menn ofte er fetere og grovere enn kvinnens? Selv om menn ofte har en fet hud kan den være fuktfattig - det er derfor viktig med produkter som tilfører mye fukt uten at de er for fete.

 • Bilde av barbering

  Barbering

  Enkle tiltak kan gi et bedre resultat ved barbering, enten du er mann eller kvinne. For mange menn er det å barbere seg i ansiktet et daglig rituale.

 • Vichy Homme hudpleie til menn

  Vichy Homme til menn

  Vichy Homme er en hudpleieserie spesielt tilpasset mannens hud. Produktene inneholder beroligende kildevann fra Vichy som gir deg en god følelse etter barbering og dusjing. Produktene kommer med en maskulin og frisk duft for hverdagen.