Ned i vekt temasenter

God hjelp til din vektreduksjon

Ved ønske om å gå ned i vekt, må man ta de riktige valgene i forhold til hva man spiser. Det er ikke alltid enkelt for fristelsene er overalt, men mange opplever at det kan være til god hjelp å bytte ut ett eller flere av dagens måltider med et mettende og riktig sammensatt kosterstatningsprodukt. Få flere tips i sakene nedenfor.

 • XL-S vektreduksjon

  XL-S Medical vektkontroll

  XL-S Medical karboblokker, fettbinder eller appetittdemper i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet bidrar til god vektkontroll. 

 • Allévo vektreduksjon

  Allévo vektreduksjon

  Allévometoden - en enklere og smakfull vei til livsstilsendring. Allévo supper, shakes, smoothies og bars med viktige tilskudd av vitaminer og mineraler gir deg god hjelp til å finne din idealvekt.

 • Ned i vekt

  Ned i vekt

  Veien til et lettere liv handler om å finne en god balanse mellom matvaner og mosjon for å oppnå en fornuftig og varig vektreduksjon. Vil du gå ned i vekt, må inntaket av kalorier være lavere enn energiforbruket. Først da vil kroppen begynne å bruke av overskuddslageret sitt.

 • Kmi bmi kalkulator

  KMI-kalkulator (BMI)

  Finn din KMI. Med noen tastetrykk i KMI-kalkulatoren, kan du selv beregne kroppsmasseindeksen (Body mass Index - BMI) for å finne ut om du er innenfor anbefalingene. Jo tidligere du fanger opp endringer i vekten, jo lettere er det å endre vaner. 

 • Atkins barer

  Atkins barer

  Atkins barer kommer i ulike smaker av sjokolade og er et godt alternativ for å tilfredsstille søtsuget - uten at det går på bekostning av sukkerinntaket.

 • Bilde av en gaffel og målebånd

  Finn rett produkt for vektreduksjon

  Når man skal ned i vekt, er det mange måter å komme i mål på. Her får du en oversikt over produktene som kan hjelpe deg med å komme i gang med en effektiv vektnedgang.

 • Overvekt og fedme

  Overvekt og fedme

  Stadig flere passerer grensen for det som WHO definerer som overvekt og fedme. Dette er alvorlig siden overvekt er forbundet med økt risiko for en rekke sykdommer.

 • Aktiv trening sport

  Trening

  Trening er all form for fysisk aktivitet som bedrer og vedlikeholder kroppen din. Fysisk trening har også vist seg å ha veldig positiv effekt på både humør, energi og helsen generelt.