Ned i vekt temasenter

God hjelp til din vektreduksjon

Ved ønske om å gå ned i vekt, opplever mange at det blir enklere og mer effektivt om man legger til et mettende og riktig sammensatt kosttilskudd i kortere eller lengre perioder. Her finner du flere artikler og et stort utvalg måltidserstatninger og produkter for vektreduksjon som kan prøves. Vi ønsker deg lykke til med din vektnedgang! 

 • Ned i vekt

  Ned i vekt

  Veien til et lettere liv handler om å finne en god balanse mellom matvaner og mosjon for å oppnå en fornuftig og varig vektreduksjon. Vil du gå ned i vekt, må inntaket av kalorier være lavere enn energiforbruket. Først da vil kroppen begynne å bruke av overskuddslageret sitt.

 • Kmi bmi kalkulator

  KMI-kalkulator (BMI-kalkulator)

  Med KMI-kalkulatoren fra Apotek 1 kan du selv beregne din kroppsmasseindeks (BMI/KMI). Fyll ut feltene og se hva din kroppsmasseindeks er.

 • XL-S vektreduksjon

  XL-S Medical vektkontroll

  XL-S Medical karboblokker, fettbinder eller appetittdemper i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet bidrar til god vektkontroll. 

 • Allévo vektreduksjon

  Allévo vektreduksjon

  Allévometoden - en enklere og smakfull vei til livsstilsendring. Allévo supper, shakes, smoothies og bars med viktige tilskudd av vitaminer og mineraler gir deg god hjelp til å finne din idealvekt.

 • Atkins barer

  Atkins barer

  Atkins barer kommer i ulike smaker av sjokolade og er et godt alternativ for å tilfredsstille søtsuget - uten at det går på bekostning av sukkerinntaket.

 • Bilde av en gaffel og målebånd

  Finn rett produkt for vektreduksjon

  Når man skal ned i vekt, er det mange måter å komme i mål på. Her får du en oversikt over produktene som kan hjelpe deg med å komme i gang med en effektiv vektnedgang.

 • Overvekt og fedme

  Overvekt og fedme

  Undersøkelser viser at befolkningen stadig blir tyngre, både i Norge og ellers i verden. Stadig flere passerer grensen for det som WHO definerer som overvekt og fedme. Dette er alvorlig siden overvekt er forbundet med økt risiko for en rekke sykdommer.

 • Aktiv trening sport

  Trening

  Trening er all form for fysisk aktivitet som bedrer og vedlikeholder kroppen din. Fysisk trening har også vist seg å ha veldig positiv effekt på både humør, energi og helsen generelt.