Røykeslutt temasenter

God hjelp til din røykeslutt

Ved ønske om å stumpe røyken eller å kutte ned på antall sigaretter, opplever mange at det blir enklere og mer effektivt om man bruker erstatningprodukter med nikotin i en overgangsfase. Her finner du gode tips til din røykeslutt og en god oversikt på hvilke hjelpemidler du kan bruke på veien til en røykfri hverdag. 

 • Slutte å røyke

  Slutte å røyke

  Det er ingen kunst å slutte å røyke - utfordringen er å ikke begynne igjen! For å kutte ut røyken for godt må du overvinne to ting - kroppens fysiske avhengighet av nikotin og den vanen som det mentale er tilvendt.

 • bilde-av-glad-dame

  Slik blir du kvitt røykesuget

  Har du bestemt deg for å kutte røyken? Da bør du forberede deg på hvordan du skal håndtere den uunngåelige trangen etter røyk. Her får du våre beste tips til takle røykesuget!

 • Nicorette

  Nicorette røykeslutt

  Nicorette har forståelse for at hver røyker har forskjellige ønsker i forhold til sin røykeslutt. Produktene er derfor godt tilpasset både til deg som vil kutte ned på antall sigaretter, eller deg som vil stumpe røyken for godt.

 • Nicotinell

  Nicotinell røykeslutt

  Nicotinell er reseptfrie legemidler med små doser nikotin for å hjelpe deg med overgangsfasen til å stumpe røyken for godt. Velg blant tyggegummi, røykeplaster og sugetabletter. Les paknngsvedlegget før bruk.

 • Zonnic

  Zonnic røykeslutt

  Zonnic kommer i porsjonsposer eller sugetabletter med nikotin som hjelper deg med å velge bort sigaretten. Produktene er reseptfrie legemidler med nikotin og pakningsvedlegg bør leses nøye før første gangs bruk.

 • Velg riktig produkt for å slutte og røyke

  Slik velger du riktig røykesluttprodukt

  Nikotinerstatningsprodukter er hjelpemidler som lindrer nikotinabstinensene, slik at du kan konsentrere deg om å bryte innlærte vaner forbundet med røykingen. Studier viser at man har minst dobbelt så stor sjanse for å lykkes hvis man bruker legemidler med nikotin.

 • Bilde av en gravid dame som brekker en røyk

  Røykfritt svangerskap

  Vi vet i dag mye om helseskader ved røyking. Gravide kvinner ønsker det beste for barnet de bærer og de aller fleste syns derfor det er en stor belastning å røyke i svangerskapet. I denne artikkelen vil du finne argumenter som kan hjelpe deg på veien til et røykfritt svangerskap.

 • Bra å kutte røyken ved amming

  Bra å kutte røyken ved amming

  Om du er en av de som ikke har greid å stumpe røyken under svangerskapet, er det fremdeles store fordeler med å slutte etter at barnet ditt er født. Ammingen blir både lettere og morsmelken er renere.