Illustrasjon: Sol fra skyfri himmel

Tema: Sol

God solbeskyttelse er viktig - det reduserer rynker og hudskader senere i livet.
Les mer om solbeskyttelse, hvilke krav du bør stille til solkrem og se vårt brede utvalg her.

 

 • Bilde av solkremer til ansiktet

  Solkrem til ansiktet

  Huden i ansiktet og på leppene er spesielt utsatt i solen. Huden er tynn og blir mer eksponert for solstråler enn noen annen del av kroppen din.

 • Bilde av solkrem

  Solkrem til kroppen

  Hos Apotek 1 finner du et bredt utvalg av trygge og gode solkremer til voksne og barn - og vi har mye kunnskap om solbeskyttelse.

 • Solkremguide

  Finn riktig solkrem - en solkremguide

  Leter du etter en spesiell solkrem eller har ønsker i forhold til hva solkremen din skal inneholde? Les mer om ulike egenskaper i en solkrem og test vår søkefunksjon.

 • Solkremtips

  5 gode solkremtips

  Solkrem filtrerer vekk skadelige UV-stråler fra solen. For at solkremen skal virke optimalt og gi god beskyttelse er det noen forholdsregler man bør ta.

 • UV-varsel

  UV-varsel - sjekk strålingen hos deg

  Lurer du på hvilken solbeskyttelse du trenger? Sjekk dagens UV-varsel for å se hvordan strålingen er hos deg.

 • Solbeskyttelse til barn

  Slik beskytter du barna i solen

  Små barn har tynn hud med lite utviklet pigment, noe som gjør dem mindre motstandsdyktige mot solforbrenning. Barn som blir solbrent har økt risiko for å utvikle hudkreft i voksen alder. Det er derfor ekstra viktig å hindre at barna blir solbrente, og lære dem å beskytte seg i sola.

 • Solbeskyttelse og solpleie

  Solbeskyttelse

  Solstråler på hud er godt for helsen, men bare hvis man følger solvettreglene og beskytter seg ordentlig slik at man ikke blir solbrent. Med riktig solbeskyttelse kan du få en sunn og jevn brunfarge som varer - uten å skade huden.

 • Les mer om sol og legemidler

  Sol og legemidler

  Enkelte legemidler kan gjøre at du blir mer ømfintlig overfor sollys enn normalt, og kan føre til at man lettere blir solbrent, opplever at huden forandrer pigment eller utvikler en betennelsesreaksjon etter eksponering fra sollys. Slike bivirkninger kalles fotosensibilisering eller fotosensitivitet. God solbeskyttelse er derfor viktig ved bruk av slike legemidler, spesielt om sommeren eller hvis man skal på ferietur til solrike strøk.

 • Cliniderm solkrem

  Cliniderm solpleie opptil 50%!

  For å nyte solen på en trygg måte er det viktig å beskytte seg mot solens stråler. Cliniderm Sun solpleie gir god beskyttelse for store og små, til kropp og ansikt. Nå kan du få opptil 50% på hele serien!

 • Vichy Capital soleil

  Vichy Soleil solpleie opptil 50%

  Vichy Idéal Soleil solkrem, solstift, solspray og aftersun til ansikt og kropp, gir trygg og god solbeskyttelse til hele familien. Nå kan du plukke og mikse og få opptil 50% på all vår solpleie!
 • Cosmica solpleie

  Cosmica solpleie opptil 50%!

  Cosmica har solkremer, solstifter og aftersun som gir god solbeskyttelse uansett hudtype eller alder. Du kan velge blant vannfaste og parfymefrie varianter som filtrerer bort skadelige UV-stråler. Nå kan du plukke og mikse og få opptil 50% rabatt!

 • La Roche-Posay Anthelios

  La Roche-Posay solpleie opptil 50%

  La Roche-Posay Anthelios er en serie med solkremer, solspray, solstifter og aftersun som gir høy beskyttelse for ansikt og kropp til hele familien. Nå kan du få opptil 50% rabatt på all solpleie.