Illustrasjonsbilde for ulike tjenester i apotek

Tjenester i Apotek

Det er mye du kan overlate til oss. Visste du at en av våre viktigste arbeidsoppgaver er å gi råd og veiledning - og at vi har en rekke tjenester som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere for deg.

 • Bilde av tabletter

  Riktig bruk av legemidler og hjelpemidler

  For at et legemiddel skal ha best mulig effekt må det brukes riktig. Farmasøytene hos oss er eksperter på legemidler - både de du får på resept og de du kjøper uten resept - og de står klare til å dele kunnskapen sin med deg.

 • Inhalasjonsveiledning symbol

  Syns du det er vanskelig å bruke inhalasjonsmedisin?

  Veldig mange bruker inhalasjonsmedisinen sin feil. Hvis du er usikker på bruken bør du be om Inhalasjonsveiledning neste gang du er på apoteket.

 • Bilde av reseptboks

  Oppbevar papirresepten på ditt nærmeste apotek

  Papirresepter benyttes fremdeles, og hvis den gjelder for flere ganger kan du, hvis du ønsker, oppbevare den i ditt nærmeste Apotek 1. Da slipper du å bekymre deg for å miste den, og du kan hente det du trenger når det passer deg.

 • Les mer om kvalitetssikringen hos Apotek 1

  Kvalitetssikringen hos Apotek 1

  Apotek 1 er opptatt av kunnskap, kompetanse og kvalitet. Det er viktig for oss at du får den hjelpen du trenger, gode råd og trygge produkter. For å oppnå dette har vi omfattende rutiner i alle ledd i vår bedrift. Her kan du lese hvordan vi skaper et trygt, godt og spennende sortiment i våre apotek, og sikrer høy faglig kvalitet i alle våre kundemøter.

 • Illustrasjonsbilde for multidose. Multidose gir rett dose til rett tid

  Rett dose til rett tid

  Tar du flere forskjellige legemidler, kan multidose være en god løsning. Multidose vil si at vi pakker legemidlene i små plastposer merket med navn, dato og klokkeslettet du skal ta dem. Les mer om hvorfor multidose kan være løsningen for deg.

 • Bilde av tabletter

  Legemidler til utlandet

  Hvis man skal ha med seg legemidler på utenlandsreise er det flere ting man må tenke på. Noen legemidler krever ekstra dokumentasjon, og er underlagt strenge regler om hvor store mengder som er tillatt å ha med i bagasjen. Her får du gode råd om hva du bør passe på.