Kviser og uren hud

Eksperthjelp ved uren hud og kviser

Puberteten er ofte begynnelsen på utfordringer med kviser og uren hud som kan gi selvtilliten en knekk. Men huden kan bli bedre ved hjelp av gode pleierutiner i hverdagen og riktige produkter beregnet for denne hudtypen. Her gir vi deg våre råd for best å forebygge og minske kviser og uren hud hos menn og kvinner i alle aldre.

 • Kviser og uren hud

  Kviser og uren hud

  Sliter du med kviser, sorte prikker og uren hud? Dette er et vanlig problem for ungdom i puberteten og også for mange voksne, kvinner og menn. Her finner du noen gode råd for egenbehandling og produkttips som kan hjelpe deg.

 • Tre trinn mot uren hud

  Tre trinn mot uren hud

  Visste du at fire av fem ungdommer har en eller annen grad av kviser eller uren hud? Ung hud er ofte fet og har godt av en god rens og fuktighetskrem til ansikt og hals. Her er noen gode råd fra en av våre farmasøyter.

 • La Roche-Posay Effaclar

  La Roche-Posay Effaclar 30%

  La Roche-Posay Effaclar er en produktserie for rens og pleie av uren eller fet ansiktshud med kviser. Dette er milde, gode produkter som er tilpasset sensitiv hud.
 • Avene Cleanance ansiktspleie

  Avène Cleanance ansiktspleie 30%

  Avène Cleanance er ansiktspleie for deg med fet, blank og uren hud. Produktene inneholder det unike kildevannet Eau Thermale Avène og gir skånsom rens og pleie, også til deg med sensitiv hud.   
 • Vichy Normaderm

  Vichy Normaderm ansiktspleie 30%

  Vichy Normaderm er en komplett hudpleieserie for fet, uren og sensitiv ansiktshud. Serien har dokumentert reduserende effekt på kviser, store porer, blank hud og ujevnheter.
 • Aco Spotless ansiktspleie ved uren hud

  Aco Spotless ansiktspleie 30%

  ACO Spotless er en komplett hudpleieserie for effektiv behandling av fet, uren ansiktshud og kviser. Husk at god ansiktspleie begynner med rens av huden.

 • Eucerin Dermopurifyer

  Eucerin DermoPurifyer uren hud

  Eucerin DermoPurifyer motvirker uren, ujevn hud og hudormer. Serien inneholder renseprodukter, ansiktskremer og produkter for å skjule og jevne ut ujevnheter i denne type ansiktshud.

 • Bilde av en dame med kvise

  Kviser (akne)

  Kviser (akne/acne vulgaris) er en betennelsesreaksjon som oppstår når åpningen i en talgkjertel tetter seg. Kviser er så vanlig at de færreste tenker på det som en hudsykdom, men for mange av de som er rammet kan kvisene være en alvorlig belastning.

 • Kvise på hake

  Fleip eller fakta om kviser

  De aller fleste ungdommer får kviser i større eller mindre grad. Det verserer mange myter og misoppfatninger om kviser og uren hud, her tar vi knekken på noen av de!

 • Unge mennesker

  Vanlige spørsmål om kviser/ uren hud

  Kviser og uren hud kan gi selvtilliten en knekk. Men som regel varer ikke kviser hele livet, og de fleste opplever at problemet avtar etter puberteten. På denne siden finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene som vi får på apoteket.