Illustrasjonsbilde: Dame og ordsky

Det du ikke visste vi kan hjelpe med

Det er mange spørsmål og temaer som man kanskje ikke ønsker å snakke med hvem som helst om. Noen av dem kan du finne informasjon om her på apotek1.no - eller du kan spørre oss i ditt lokale Apotek 1.

Her har vi samlet noen viktige, men for noen ømtålelige temaer, der vi både har gode råd og trygge produkter.

 • 5 flaue fakta om hemoroider

  Har du noen gang lurt på hvor vanlig hemoroider er? Eller hva det skyldes? Og finnes det egentlig noe som hjelper for å bli kvitt de? Her får du svar på det du ikke tør spørre naboen om!

 • Kvise på hake

  Fleip eller fakta om kviser

  De aller fleste ungdommer får kviser i større eller mindre grad. Det verserer mange myter og misoppfatninger om kviser og uren hud, her tar vi knekken på noen av de!

 • Bilde av en truse med blomster på

  Illeluktende utflod

  Hvordan vet du om du har soppinfeksjon eller en bakteriell ubalanse i skjeden. Mange forveksler symptomene og feilbehandler seg selv når de kjenner en uvanlig lukt nedentil. Lær deg å skille på symptomene.

 • Sopp i underlivet

  Dette må du vite om underlivssopp

  Opplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og fuktig badetøy, men det finnes heldigvis enkle og effektive egenbehandlingsråd.

 • Slik blir du kvitt lus

  Guide: Slik blir du kvitt hodelus

  Får du meldinger om hodelus fra skole og barnehage? Vi har oppskriften på hvordan du effektivt sjekker barna og fjerner lus hvis du finner dem.

 • Bilde av mann som børster seg

  Hårtap

  Mange tror at det bare er menn som opplever at håret blir tynnere, men dette er også et problem for flere kvinner. Her er noen gode råd:

 • Eldre par

  Urinlekkasje

  Mange har inntrykk av at urinlekkasje kun er et problem som rammer kvinner, men dette er ikke tilfelle. Mange menn opplever også urinlekkasje, og det har kommet gode produkter som er spesielt tilpasset mannens anatomi.

 • Bilde av stener stablet i høyde

  Forstoppelse hos voksne

  Utsetter du dobesøket eller får du i deg lite væske? Unngå treg mage ved å endre litt på livsstilen din.  Her er tipsene du trenger og gode egenbehandlingsprodukter som kan benyttes.

 • Bilde av et spørsmålstegn

  Vanlige spørsmål om sex og prevensjon

  På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene om sex og prevensjon.

 • Bilde av en gravid mage

  Vanlige spørsmål om graviditet

  Graviditeten er en spennende tid hvor det dukker opp mange nye problemstillinger. På denne siden kan du finne svar på noen av de vanligste spørsmålene som gravide har stilt oss.