Illustrasjonsbilde

Vektkontroll

God vektkontroll kan være en utfordring. Vi har samlet noen gode råd om vektkontroll sammen med noen produkter vi tror du kan ha nytte av.

 • Bilde av eple med målebånd

  KMI-kalkulator (BMI-kalkulator)

  Med KMI-kalkulatoren fra Apotek 1 kan du selv beregne din kroppsmasseindeks (BMI/KMI). Fyll ut feltene og se hva din kroppsmasseindeks er.

 • Bilde av en gaffel og målebånd

  Finn rett produkt for vektreduksjon

  Når man skal ned i vekt, er det mange måter å komme i mål på. Her får du en oversikt over produktene som kan hjelpe deg med å komme i gang med en effektiv vektnedgang.

 • Vektnedgang eple

  Ned i vekt

  Veien til et lettere liv handler om å finne en god balanse mellom matvaner og mosjon for å oppnå en fornuftig og varig vektreduksjon. Vil du gå ned i vekt, må inntaket av kalorier være lavere enn energiforbruket. Først da vil kroppen begynne å bruke av overskuddslageret sitt. Rådene under gir deg hjelp på veien.

 • Bilde av kroppsvekt

  Overvekt og fedme

  Undersøkelser viser at befolkningen stadig blir tyngre, både i Norge og ellers i verden. Stadig flere passerer grensen for det som WHO definerer som overvekt og fedme. Dette er alvorlig siden overvekt er forbundet med økt risiko for en rekke sykdommer.