Videoer

Her finner du noen av våre demonstrasjonsvideoer for bruk av ulike produkter.

 • Rossmax blodtrykksapparat til overarm

  Slik måler du blodtrykket

  Demonstrasjonsvideo: Slik måler du blodtrykket med Rossmax blodtrykksapparat til overarm.

 • Medtronic Minimed insulinpumpe

  Slik bruker du insulinpumpe

  Grundig opplæring fra en diabetessykepleier er viktig før du tar i bruk insulinpumpe. Under får du gode tips og råd, og du kan du se en video hvor diabetessykepleier Turid Haaland viser hvordan du bruker en insulinpumpe.

 • Slik bruker du insulinpenn

  Riktig injeksjonsteknikk er helt avgjørende for å få optimal effekt av insulin ved diabetes. Her kan du se en video der diabetessykepleier Turid Haaland viser riktig bruk av insulinpenn.

 • Turbuhaler inhalator

  Slik bruker du turbuhaler

  Turbuhaler inneholder pulver som er beregnet til inhalasjon ved lungesykdommer som astma og kols. Les mer om hvordan du bruker en turbuhaler inhalator, og se vår demonstrasjonsvideo.

 • PEF-måler

  Slik bruker du en PEF-måler

  En PEF-måler er et bærbart apparat som måler hvor høy hastighet luften du puster ut har. Her er en demonstrasjonsvideo som viser hvordan du bruker en PEF-måler.

 • Diskus inhalator

  Slik bruker du Diskus

  Diskus inneholder pulver som er beregnet til inhalasjon ved lungesykdommer som astma og kols. Les mer om hvordan du bruker en Diskus inhalator, og se vår demonstrasjonsvideo.

 • Easyhaler inhalator

  Slik bruker du Easyhaler

  Easyhaler inneholder pulver som er beregnet til inhalasjon ved lungesykdommer som astma og kols. Les mer om hvordan du bruker en Easyhaler inhalator, og se vår demonstrasjonsvideo.

 • Inhalator med kammer

  Slik bruker du inhalasjonsspray uten og med inhalasjonskammer

  Inhalasjonsaerosol eller inhalasjonsspray er beregnet til inhalasjon ved lungesykdommer som astma og kols. Her er en demonstrasjonsvideo som viser hvordan du bruker en inhalasjonsspray uten og med inhalasjonskammer.

 • Se demonstrasjonsvideo om hvordan du bør bruke en Autohaler inhalator

  Slik bruker du Autohaler

  Autohaler er en type inhalasjonsaerosol-/spraymedisin som brukes ved astma og kols. Les mer om hvordan du bruker en Autohaler, og se vår demonstrasjonsvideo.

 • Medel Pro forstøverapparat

  Slik bruker du inhalasjonsvæske i forstøverapparat

  Forstøverapparat omdanner inhalasjonsvæsker til en tåke/medikamentdamp som på en effektiv måte når både de øvre- og nedre luftveiene. Legemidlet kan pustes inn direkte gjennom et munnstykke eller gjennom en maske og krever ingen spesielle tekniske ferdigheter.