Bli med i Apotek 1 kundeklubb

Vi i Apotek 1 har lansert en egen kundeklubb. Med dette vil vi belønne lojale kunder, og gi dem noe ekstra. Vil du bli med og få tilgang til noen ekstra gode kundefordeler? Les mer om kundeklubben her.

Illustrasjonsbilde: Kundeklubb

Kundeklubben er åpen for alle kunder som ønsker det, og som er 15 år eller eldre. Den enkleste måten å melde seg inn på, er ved å sende SMS med kodeord ”Apotek1” til 2242. Da blir man meldt inn og får tilgang til akke våre medlemsfordeler, som kan benyttes i alle våre Apotek 1, men foreløpig ikke i nettbutikken.

Ønsker du å få full nytte av medlemskapet bør du i tillegg laste ned siste versjon av Apotek 1-appen. Den er tilgjengelig for iOS (krever iOS8 eller høyere) og Android. Etter nedlasting kan du logge inn, eller registrere deg hvis du ikke alt har gjort det. Da får du tilgang til både velkomsttilbudet og en rekke andre fordeler som kun vil være tilgjengelig via appen. Blant disse fordelene er blant annet:

  • Faste fordeler og tilbud
  • Ekstra kampanjetilbud/kuponger som kan brukes i alle Apotek 1 (ikke nettbutikken foreløpig)
  • ”Mitt produkt”. Velg fritt blant et utvalg produkter. Dette produktet vil du få en fast rabatt på når du handler hos oss ved å vise frem kupongen i appen.

Se en introduksjonsvideo for den nye appen nedenfor:

 

Førstehjelp, hjertestartere og nærmeste apotek

I tillegg til kundeklubb-delen, har vi tatt med oss en god av de tjenestene som vi hadde i den gamle Apotek 1-appen. I den nye appen kan man derfor enkelt finne gode råd om hva man bør gjøre i en nødsituasjon, lete frem nærmeste registrerte hjertestarter fra norskehjertestartere.no, eller finne nærmeste Apotek 1. Vi håper disse tjenestene fortsatt vil brukes flittig, slik vi har sett dem bli brukt tidligere.

Meld deg inn i dag – enten via app eller SMS, og få tilgang til kundefordelene du også!

Les mer om kundeklubben på apotek1.no/kundeklubb