Helse- og omsorgsminister Bent Høie åpnet nettapotek

Helse- og omsorgsminister Bent Høie åpnet offisielt nettapotek i Norge på hovedkontoret til Apotek 1 i Lørenskog. Endelig kan man kjøpe reseptpliktige medisiner på nett i Norge!

Illustrasjonsbilde: Nettapotek åpnet

Nettapotek er nå tilgjengelig for alle innbyggere i Norge, og for å markere dette kom helse- og omsorgsminister Bent Høie på besøk til Apotek 1. Han gratulerte innledningsvis apotekbransjen med dagen, og takket Direktoratet for e-helse og alle aktører som har vært med på å få denne tjenesten på plass.
– Å kunne hente resepter på nett er noe regjeringen har jobbet lenge med, og er viktig i vårt arbeid for å bygge helsetjenester for befolkningen.

Se opptak av pressekonferansen nedenfor:

 

I dag åpnet myndighetene opp for bestilling av medisiner på nett. Følg pressekonferansen live hos Apotek 1 med helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Posted by Apotek 1 on 18. oktober 2016

Stor forenkling for mange

Helse- og omsorgsministeren fortalte så hva han mener nettapotek vil bety for innbyggerne i Norge.
– Nettapotek vil forenkle hverdagen for mange. Man bestiller medisinen sin på nett, og så kan man velge om man vil få medisinene sendt hjem eller hente på posten. Tjenesten når helt hjem til pasienten, og er spesielt nyttig for de som har vansker for å gå eller bor langt unna et apotek.

Høie avsluttet med å fortelle om helsenorge.no, som er den offentlige helseportalen for innbyggere i Norge, og oppfordret alle til å bruke denne siden. Her får man fullstendig informasjon om reseptene sine, og er lett tilgjengelig både på mobil og pc.
 

Prøv den nye bestillingsløsningen

Samtidig med at det ble åpnet for nettapotek, lansert vi i Apotek 1 vår nye bestillingsløsning som gjør det mulig å bestille reseptpliktige legemidler. Se mer om nye bestillingsløsningen her.