Bestill reseptvarene dine på apotek1.no

Vil du raskt og trygt sikre at reseptvarene dine er på lager i apoteket når du trenger dem? Eller ønsker du å bestille trygg levering hjem eller til nærmeste postkontor? Nå kan du bestille reseptvarer på apotek1.no.

Illustrasjonsbilde: Bestill reseptvarer på nett

Nå har det endelig blitt mulig å bestille resepter via apotek1.no. Samtidig med at myndighetene åpner for at du kan slå opp dine resepter og bestille levering på disse via nett, lanserer vi i Apotek 1 vårt fullverdige nettapotek.

Den nye bestillingsløsningen for reseptvarer er knyttet inn som en integrert del av den bestillingsløsningen som allerede finnes i nettbutikken. Det betyr at du enkelt vil kunne bestille alle typer varer, og få det levert dit du ønsker det – hjem på døren (hvis Posten kan levere dette på ditt postnummer), til nærmeste postkontor, eller gratis i ditt nærmeste Apotek 1. Henter du på et Apotek 1, vil bestillingen normalt være klar i løpet av en time, slik at du kan bestille og hente når det passer deg.

Her kan du logge deg på den nye løsningen

Se hvordan den nye løsningen fungerer i videoen nedenfor:

 

Kvalitetssikring av farmasøyter

Selv om du nå får muligheten til å selv velge hvilke produkter du skal hente ut, vil våre farmasøyter fortsatt kontrollere alle bestillinger – akkurat som vi gjør når du besøker oss i apoteket. Dette gjør vi for å sikre at det ikke skal oppstå feil i leveransene. Din trygghet er viktig for oss, og vi ønsker å bruke kunnskapen vår til å sikre at du får en like god og trygg leveranse av legemidler bestilt på nett, som de du henter som vanlig på apoteket.

Mulighet for abonnement på apotekvarer

I tillegg til bestilling av reseptvarer, kan vi også tilby faste leveranser på alle produkter du kjøper hos oss. Her på apotek1.no kan du enkelt si fra om at du ønsker dette før du gjør ferdig bestillingen din. Da kontakter vi deg for å bekrefte opprettelsen av abonnementet og sikrer at alle opplysninger er korrekte. Når det så er tid for ny leveranse på abonnementet, vil du få beskjed fra oss om at vi starter med klargjøring av ny leveranse til deg. Når alt er klart, sier vi fra om at varene er klar til henting, eller sending hjem til deg – alt ettersom hva du har bestilt.

Logg deg på og prøv den nye løsningen her