Rett dose til rett tid

Tar du flere forskjellige legemidler, kan multidose være en god løsning. Multidose vil si at vi pakker legemidlene i små plastposer merket med navn, dato og klokkeslettet du skal ta dem. Les mer om hvorfor multidose kan være løsningen for deg.

Illustrasjonsbilde for multidose. Multidose gir rett dose til rett tid

Multidose - løsning for ulike mennesker i ulike situasjoner

Multidose er et enkelt og sikkert hjelpemiddel som passer for mange i ulike situasjoner. Dersom du kunne tenke deg litt hjelp til å huske å ta tablettene dine til rett tid, kan dette være en løsning for deg.

Få legemidlene dine pakket i ferdige doser

For mange er det å ta riktige legemidler til riktig tid en del av hverdagen. Kanskje du selv eller noen i familien din tar flere legemidler hver dag? Multidose fra Apotek 1 vil gjøre det enklere for deg å ta tablettene slik legen har bestemt.

Slik går du frem for å få multidose

Det er enkelt å abonnere på multidose hos Apotek 1. Inkludert i abonnementet er både totaloversikt over legemidler og kosttilskudd som farmasøyten har kontrollert og godkjent, bilder av alle tablettene du får i multidose, samt en dispenser som du kan oppbevare multidoserullen i.

Slik håndterer du multidose-posene

Når du starter med multidose, får du en forklaring som viser hvordan posen åpnes og håndteres, og hvordan du enkelt får oversikten over at du tar riktig dose for rett doseringstidspunkt.