Gavene som varmer

Gaver som varmer

De myke gavene er ofte de som varmer mest. Deilige plagg i ren merinoull er holdbare, komfortable og klør ikke. Her finner du et bredt utvalg ullplagg som kan brukes fra innerst til ytterst både til nyfødte, barn og voksne. Varme klær er dessverre ikke en selvfølge for alle, derfor gir vi bort 3% av ullsalget vårt til Frelsesarmeen i form av ullklær. Vi ønsker alle en varm jul!

 • Ull til barn fra 3 år og oppover

  Ullklær til barn 3-8 år

  Barn fryser lett og trenger godt, varmt ullundertøy for aktive dager i snøen. Apotek 1 har et godt utvalg av ullklær til gutter og jenter i alderen 3 år og oppover, samt de aller minste barna. Fint også som julegave!

 • Ull til baby under 2 år

  Ullklær til baby 0-2 år

  De minste barna fryser veldig lett og trenger godt, varmt ullundertøy for å holde varmen. Apotek 1 har et godt utvalg av ullklær til nyfødte. Velg blant bodyer, luer, sokker og strømpebukser i nøytrale farger.

 • Ullklær til menn

  Ullklær til mannen

   Ull som innerste plagg på kalde vinterdager, gir jevn varme og komfort. Ulltrøye, longs, boksershorts, hansker og hals er noe av ullplaggene i ren merinoull du kan finne her. Se også et stort utvalg av ullsokker og gode, gammeldagse raggsokker. 

 • Ullklær til dame

  Ullklær til dame

   Ull som innerste plagg på kalde vinterdager, gir jevn varme og komfort. Her finner du et stort utvalg av topper og underdeler i deilig, kløfri ull. Se også et stort utvalg av ullsokker og gode, gammeldagse raggsokker. 

 • WE ullsokker til hele familien

  Ullsokker til hele familien!

  Fryser vi på føttene, fryser vi fortere på resten av kroppen også. Ullsokker og gode, gammeldagse, ribbestrikkede raggsokker gir veldig god varme, også om føttene blir litt våte. Her finner du et stort utvalg sokker til liten og stor.

 • Ta vare på ulla

  Slik tar du godt vare på ullklærne dine

  Ull er varme, ull er glede, ull er omsorg. Her får du vite mer om ullens gode egenskaper. Tar du godt vare på ulla, varer gleden og varmen lenger.