Ansiktspleie på tilbud

Vinterfrisk ansiktspleie 30%!

Vinteren med veldig skiftende temperatur inne og ute, kan være en påkjenning for huden i ansiktet. Det er derfor viktig å bruke hudpleieprodukter tilpasset akkurat din hud. Husk daglig rens og tilførsel av fuktighet for å pleie og beskytte huden i vinterkulden. Nå får du 30% på all ansiktspleie fra Avéne, Cosmica, Nuxe og REN.  

 • Avene hudpleie

  Avène ansiktspleie 30%

  Avène ansiktspleie er en serie basert på det unike kildevannet Eau Thermale Avène. Avène ansiktspleie har et godt utvalg av skånsomme produkter for sensitiv og normal hud, men også for fet, uren og rødmusset hud. 
 • Cosmica Face

  Cosmica Face ansiktspleie 30%

  Cosmica Face tilbyr deg effektive, skånsomme og parfymefrie produkter for rengjøring og fuktpleie til ansiktet. Husk også solkrem med høy nok solfaktor om du skal være ute.

 • Nuxe hudpleie

  Nuxe ansiktspleie 30%

  Nuxe er en av Frankrikes ledende hudpleiemerker. Med produkter basert på eksklusive blomster-og planteekstrakter, gir de deg en naturlig luksusfølelse og komplett hudpleie til ansikt og kropp.  

 • REN hudpleie

  REN ansiktspleie 30%

  REN Skincare er hudpleie for ansikt og kropp som gir deg en frisk og ren hud som holder seg yngre lengre. Nå får du 30% på all ansiktspleie i serien