Illustrasjonsbilde

Aktuelt om multidose

Apotek 1 tilbyr multidose til deg som privatkunde. I artiklene under, forklarer vi litt om hva multidose er, hvordan du kommer i gang, og hva du kan forvente av oss.

 • Bilde av multidoserull

  Få legemidlene dine pakket i ferdige doser

  For mange er det å ta riktige legemidler til riktig tid en del av hverdagen. Kanskje du selv eller noen i familien din tar flere legemidler hver dag? Multidose fra Apotek 1 vil gjøre det enklere for deg å ta tablettene slik legen har bestemt.

 • bilde av besteforeldre med barn

  Multidose - løsning for ulike mennesker i ulike situasjoner

  Multidose er et enkelt og sikkert hjelpemiddel som passer for mange i ulike situasjoner. Dersom du kunne tenke deg litt hjelp til å huske å ta tablettene dine til rett tid, kan dette være en løsning for deg.

 • bilde av eldre par

  Slik går du frem for å få multidose

  Det er enkelt å abonnere på multidose hos Apotek 1. Inkludert i abonnementet er både totaloversikt over legemidler og kosttilskudd som farmasøyten har kontrollert og godkjent, bilder av alle tablettene du får i multidose.

 • Bilde av hånd som holder multidoserull

  Slik håndterer du multidose-posene

  Når du starter med multidose får du en forklaring som viser hvordan posen åpnes og håndteres, og hvordan du enkelt får oversikten over at du tar riktig dose for rett doseringstidspunkt.