Få legemidlene dine pakket i ferdige doser

For mange er det å ta riktige legemidler til riktig tid en del av hverdagen. Kanskje du selv eller noen i familien din tar flere legemidler hver dag? Multidose fra Apotek 1 vil gjøre det enklere for deg å ta tablettene slik legen har bestemt.

Bilde av gutt med bestefar

Multidose er kvalitetssikrede legemiddeldoser som pakkes i påfølgende poser og merkes med innhold, dato og tidspunkt for når tablettene skal tas. Du kan hente din skreddersydde multidose på apoteket én gang i måneden.

Bilde av dosepakning

Legemidlene blir maskinelt pakket i multidoseposer som er skreddersydd til deg og det som legen har forskrevet på dine resepter. I multidose kan det pakkes legemidler, men også vitaminer og kosttilskudd som du bruker. Du vil få multidoserullen pakket for 4 uker om gangen etter den avtalen som er gjort med apoteket. Skal du reise bort for en lengre periode og vet du får en ny rull i perioden du er bortreist, kan du få rullene pakket på forhånd og kan ta disse med.

Bilde av multidoserull

For mer utfyllende informasjon om hvordan du kan få en enklere og tryggere hverdag med legemidler, snakk med ditt lokale Apotek 1 om multidose.

Oppdatert: Januar 2016