Slik går du frem for å få multidose

Det er enkelt å abonnere på multidose hos Apotek 1. Inkludert i abonnementet er både totaloversikt over legemidler og kosttilskudd som farmasøyten har kontrollert og godkjent, bilder av alle tablettene du får i multidose.

bilde av eldre par

Slik går du frem:

1.  Lever inn reseptene dine til ditt lokale Apotek 1
2.  Avtal med farmasøyten hvilke klokkeslett som skal stå på dine poser og når du skal hente multidoserullen
3.  Hent legemidlene ferdig pakket i multidose hos Apotek 1 

 

Alle dine resepter registreres på et Ordinasjonskort. Ordinasjonskortet fungerer som en totaloversikt over alle dine legemidler og kosttilskudd i multidose.

Bilde av ordinasjonskort

Sammen med multidose følger det også med et bilde av alle tablettene som er pakket, samt informasjon om tablettene kan knuses eller deles. Dersom din dose inneholder halve tabletter, får du selvsagt tablettene ferdig delt slik at du får riktig mengde. Dette gir trygghet og oversikt både for deg som skal ta medisinen, og for pårørende.

De aller fleste tabletter fra Apotek 1 kan pakkes i multidose. I tillegg kan også et utvalg av kost­tilskudd som vitaminer, mineraler og omega-3 pakkes i multidose sammen med legemidlene.

Betaling med Avtalegiro eller faktura

Det vil komme en månedlig regning fra apoteket. Du kan også velge å få avtalegiro for å forenkle betalingen. Når du er fakturakunde, kan du også handle andre apotekvarer på faktura.

Frikort og blåreseptordningen fungerer på samme måte som ved vanlig uthenting av legemidler på apoteket. På lik linje med vanlige resepter, gjøres et generisk bytte til de rimeligste tabletter dersom legen din eller du ikke gjør en reservasjon.

Andre legemidler, som for eksempel salver, kremer, flytende, stikkpiller, plaster, insulin, inhalasjonsprodukter og øyedråper, kan også hentes på apoteket samtidig med multidoserullen. Du kan også handle andre varer fra Apotek 1, som for eksempel hudkremer, deodoranter og tannkrem, og få dette på samme regning som multidosen.

Oppdatert: Januar 2016