Om Apotek 1

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap - din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

 • Apotek 1 over hele Norge

  Om selskapet

  Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har 350 apotek fordelt på alle landets fylker og 3000 dedikerte medarbeidere.
 • Ledelsen

  Her får du en oversikt over hvem som sitter i ledergruppen i Apotek 1 Gruppen AS.

 • Vår visjon og verdigrunnlag

  Vår visjon og verdigrunnlag

  Vår visjon og våre verdier er at vi skal være pålitelige, friske, engasjerte og nære. Dette ønsker vi å være både for kunder og medarbeidere. Les mer om hva vi legger i disse begrepene.

 • Les mer om kvalitetssikringen hos Apotek 1

  Kvalitetssikringen hos Apotek 1

  Apotek 1 er opptatt av kunnskap, kompetanse og kvalitet. Det er viktig for oss at du får den hjelpen du trenger, gode råd og trygge produkter. For å oppnå dette har vi omfattende rutiner i alle ledd i vår bedrift. Her kan du lese hvordan vi skaper et trygt, godt og spennende sortiment i våre apotek, og sikrer høy faglig kvalitet i alle våre kundemøter.

 • Bilde av kundedialog

  Våre løfter til deg som kunde

  Apotek 1 er landets første og største apotekkjede, og har i dag 350 apotek fordelt over hele landet. Et av våre viktigste fortrinn er at vi er flinke til å gi kundene nyttige råd og tips - som de har behov for og tillit til. Vi er kunnskapsrike, har stor faglig tyngde og oppdaterer vår kunnskap for å kunne formidle råd og produktkunnskap på en best mulig måte. 

 • Illustrasjonsbilde: Jobb hos oss i Apotek 1

  Jobb hos Apotek 1

  Se hvilke spennende jobbmuligheter du har i Norges største apotekkjede. Bli med på vinnerlaget og bli en 1'er!