Illustrasjonsbilde: Jobb hos oss i Apotek 1

Jobb hos Apotek 1

Karriere bygger du bit for bit. Hos oss får du utviklingsmulighetene og kompetansen du trenger. Bli med på vinnerlaget og bli en 1’er! Apotek 1 er den største farmasøytiske arbeidsgiveren i Norge.

Vi er en kjede med ambisjoner – også for fremtiden.

 • Farmasistudent

  Farmasistudent

  Vil du bli en 1’er allerede mens du studerer? Og få en solid referanse til CV-en din? Hos oss har du mange muligheter fra 1. studieår.

 • Farmasøyt

  Farmasøyt

  Vil du bli en 1´er? Apotek 1 er en suksessbedrift. Det har vi blitt fordi vi satser på fag og kvalitet. Og fordi vi har medarbeidere som ønsker å være 1´ere – både faglig og i forhold til å vise omsorg for kundene våre.

 • Apoteker/bestyrer

  Apoteker/bestyrer

  Vil du bli en 1´er som leder? I Apotek 1 finnes det en rekke muligheter for deg som enten ønsker å bli leder, eller for deg som allerede er en erfaren leder, men vil ha nye utfordringer.

 • Apotektekniker

  Apotektekniker

  Vil du være vårt ansikt utad? Bidra i team sammen med dyktige kollegaer, eller kanskje bli salgsteamleder? Høyt faglig nivå kjennertegner apotekteknikerne våre – velkommen som en 1´er!

 • Andre stillinger

  Andre stillinger

  En farmasøyt og en økonom, den ene leder for Multidose, den andre innkjøpssjef. Les om deres møte med bedriftskulturen i Apotek 1 og hvordan deres karrierer har utviklet seg.

 • Illustration: Work in Apotek 1

  Work in Apotek 1

  Each year Apotek 1 recruits several pharmacists from abroad in order to fill important vacancies in our pharmacies. We offer great career opportunities in our pharmacies all over Norway.