Kvalitetssikringen hos Apotek 1

Apotek 1 er opptatt av kunnskap, kompetanse og kvalitet. Det er viktig for oss at du får den hjelpen du trenger, gode råd og trygge produkter. For å oppnå dette har vi omfattende rutiner i alle ledd i vår bedrift. Her kan du lese hvordan vi skaper et trygt, godt og spennende sortiment i våre apotek, og sikrer høy faglig kvalitet i alle våre kundemøter.

Apotek 1- Hva kan vi hjelpe med?

1. Vi holder det vi lover

Merking og dokumentasjon på effekt er viktig for oss. Det vil si at du kan være trygg på at de produktene du kjøper hos oss holder det de lover, og at du får all den informasjonen du trenger for å bruke produktene dine riktig. Vi har strenge krav til våre leverandører. Har de ikke den dokumentasjonen vi etterspør tar vi ikke produktet inn i våre hyller.

2. Vi kan ingredienser

Hos oss kan du alltid være sikker på at produktene du kjøper inneholder trygge ingredienser. Vi har strenge krav til vårt sortiment og grundige rutiner for kontroll av ingrediensene i våre produkter. En omfattende granskning av nye produktserier sikrer at du kun får gode produkter med trygge ingredienser når du handler hos oss.

3. Vi har utvalget

I Apotek 1 følger vi med på utviklingen og trendene i markedet slik at vi kan tilby deg det beste innen helse og velvære. Vi er også opptatt av å gi deg valgmuligheter. Derfor har vi et bredt sortiment med produkter som gjør at du selv kan avgjøre hvilke som passer deg best.

4. Vi hjelper deg!

I våre apotek blir du møtt med faglig tyngde og god service, slik at du kan være helt trygg på at du får all den hjelpen og informasjonen du trenger. Våre farmasøyter og apotekteknikere har høy faglig kompetanse og er i stadig utvikling for å bli enda bedre. Det sikrer vi ved at våre medarbeidere i apotek jevnlig får opplæring, kurs og faglig påfyll.

5. Vi vurderer leverandørene

Våre produkter skal være trygge og av den aller beste kvalitet. Derfor krever vi mye av våre leverandører. Vi velger våre samarbeidspartnere med omhu og samarbeider kun med leverandører vi kan stole på. Vi har strenge krav til miljø, etikk og sertifiseringer hos våre leverandører og reiser jevnlig på revisjon for å kontrollere at produksjonen følger vår standard.

6. Vi tenker grønt

Apotek 1 er opptatt av miljøet! Derfor har vi et medlemskap i Grønt Punkt som sikrer at all emballasjen vi benytter gjenvinnes. Vårt servicekontor, grossistlagre på Skårer og i Narvik, samt vår produksjon av dosepakkede legemidler, er sertifisert Miljøfyrtårn. Vi er også opptatt av at legemiddelrester ikke skal skade naturen. Vi tar derfor i mot rester i våre apotek og sikrer at disse blir behandlet riktig.