Om selskapet

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 350 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 3000 dedikerte medarbeidere.
Apotek 1 over hele Norge

Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap - din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder. Vi har produkter og tjenester som gjør helsehverdagen enklere, og som kunde skal du være trygg på at du får riktige produkter og råd tilpasset ditt behov.

Apotek 1 er Norges største apotekkjede med en markedsandel på om lag 45 prosent. Hos oss jobber 3000 dedikerte medarbeidere. Med over 350 apotek fordelt på alle landets fylker og to grossistlagre er vi godt posisjonert til å fortsette veksten og å tilby vår service og kompetanse til nye kunder og kundegrupper i hele vårt langstrakte land.

Våre apotek forhandler alle typer reseptbelagte og reseptfrie legemidler, og vi tilbyr også et bredt utvalg av kvalitetssikrede helse- og velværeprodukter til konkurransedyktige priser. Apotek 1 er landets største leverandør av legemidler pakket i multidose, samt legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten, blant annet legemiddelgjennomganger.

Apotek 1 er en del av Apotek 1 Gruppen AS, som også inkluderer legemiddelgrossisten Apokjeden Distribusjon. Apotek 1 Gruppen AS eies av tyske PHOENIX group.

Vår ledestjerne

Nr. 1 på kunnskap - vi bryr oss